DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JUL: Povoljan je dan za nova poznanstva!

OVAN

Dogovarate zadnje detalje sa strancima vezane za početak zajedničkog projekta. Imate jaku želju da se dokažete i da projekat doživi uspeh. Bračna partnerka ne želi da prizna u kojoj meri ste nezainteresovani brakom. Zdravlje je stabilno.

BIK

Totalno ste nezadovoljni poslovnom saradnjom sa nadređenom osobom. Smeta vam njegovo histerisanje, tvrdoglavost i mentalna ograničenja. Donosite odluku da potražite novi posao. Uživate u stabilnoj vezi. Živci su tanki.

BLIZANCI

Započinjate pripreme za početak privatnog biznisa. Smatrate da imate dovoljno znanja i iskustva da bi samostalno radili. Partnerova histerija vam ozbiljno smeta i dovodi u pitanje opstanak veze. Zdravlje je solidno.

RAK

Očekuje vas kraći poslovni put u inostranstvo. Zaključujete sporazum koji omogućuje dugogodišnju saradnju. Uprkos lošem odnosu sa partnerom, pokušavate da ubedite sebe da brak ima perspektivu. Zdravlje je stabilno.

LAV

Imate utisak da inostrani saradnici nisu preterano zainteresovani za saradnju pa se fokusirate na poslovne partnere sa domaćeg terena. Odličan je dan za novo poznanstvo. Druga strana je više zainteresovana nego vi. Zdravlje je stabilno.

DEVICA

Dan ne može da bude gori. Na poslu vas očekuju problemi vezani za poslovni fijasko i izostanak bilo kakvih rezultata. Na emotivnu sferu ni ne pomišljate. Nervi su preosetljivi i neophodan vam je odmor.

VAGA

Posao se normalno razvija, a vi pravite planove kako da ga dalje proširite. Veza se neslavno završava a vi ne želite da priznate da su neki vaši potezi doveli do toga. Fizički ste dobro, ali ste u teškoj depresiji.

ŠKORPIJA

Svu svoju energiju usmeravate u oblast posla. Zadali ste sami sebi ciljeve koje morate da ostvarite. Deluje kao da se sami sebi dokazujete. Uživate u stabilnom odnosu sa partnerom. Vreme je da se fizički aktivirate.

STRELAC

Prekidate poslovnu komunikaciju. Ne želite da poslovno saradjujete sa osobom koja histeriše i gleda samo svoje ciljeve. Prija vam dobra komunikacija sa bračnom partnerkom. Razdražljivi ste i napeti. Neophodan vam je odmor.

JARAC

Prezadovoljni ste razumevanjem i saradnjom sa kolegama. Pravite nove, još ambicioznije poslovne planove. Očekuje vas iznenadni trošak koji će da vas iznervira. Emotivna sfera vas ne zanima. Na polju zdravlja nervi su najosetljiviji.

VODOLIJA

Nezadovoljni se saradnjom sa inostranim partnerima. Potrebne su neophodne promene sa kojima se oni ne slažu. Bračni partner misli da ste napeti, pa vas zaobilazi. Razdražljivi ste i skloni ispadanju iz takta.

RIBE

Jako ste vredni i željni javnog priznanja. Fokusirate se na poslove koji mogu doneti medijsku pažnju. Prilično ste depresivni zbog prekida veze. Raskid vas je pogodio više nego što ste očekivali. Zdravlje je stabilno.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

PRAKTIČNE STVARI ZA VAŠ DOM: Za malo vremena i truda, dobićete maksimalne rezultate i moderan izgled prostorije!

Read Next

99 najboljih knjiga u istoriji: Da li ste pročitali bar 10?