DNEVNI HOROSKOP ZA 22. MAJ: Dolaze vam veliki i važni događaji!

OVAN

POSAO: Važno vam je da vas ljudi iz poslovnog okruženja prihvate kao originalnog i veoma aktivnog pojedinca. Želite da ostavite što bolji utisak i da sve impresionirate.

LJUBAV: Niste zainteresovani za ozbiljnu ljubavnu priču ili neku veliku romantiku. Sloboda vam je važnija od svega. Trenutno ste u takvoj životnoj fazi.

ZDRAVLJE: Problemi sa urogenitalnim traktom koje ste imali su sada iza vas i osećate se sve bolje iz dana u dan.

BIK

POSAO: Možete da očekujete da će vam se na poslovnom planu dešavati neke velike i drastične promene u narednom periodu. Konačno će doći do značajnih preokreta koje ste očekivali.

LJUBAV: Maksimalno ste se posvetili voljenoj osobi i ništa manje od toga ne očekujete zauzvrat. Očekuje vas lep period kada je u pitanju emotivno polje.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabljen, pa se potrudite da povećate unos vitamina kroz namirnice.

BLIZANCI

POSAO: Niste zainteresovani za neke dugoročne saradnje, više ste raspoloženi za honorarne i kratkotrajne poslove sa brzom isplatom. Nemate mnogo strpljenja danas.

LJUBAV: Očekuju vas veliki preokreti kada je u pitanju polje emocija. Mnoge stvari su potpuno nepredvidive. Ipak, možete da računate na to da ćete se na kraju dana osećati dobro.

ZDRAVLJE: Ubrzan tempo vam prija. Odgovara vam da budete što aktivniji na svim poljima danas.

RAK

POSAO: Ukoliko imate neke nedoumice vezane za poslovno polje, moguće je da će vam neka osoba iz vaše porodice pomoći da ih rešite. Pred vama su odgovori na neka pitanja.

LJUBAV: Vaše emocije nisu iste kao pre, nešto se u vama promenilo i sada težite novim i drugačijim dešavanjima na ovom polju. Moguće je da ste jednostavno sazreli.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da očekujete veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

LAV

POSAO: Brzo pričate i brzo radite. Delujete kao veoma dinamična ličnost koja je uvek u pokretu. Vaši saradnici mogu mnogo toga da nauče od vas.

LJUBAV: Niste raspoloženi za okolišanje i duga udvaranja, već jasno osobi koja vam se dopada stavljate do znanja šta želite. Možete da očekujete da će ona uzvratiti istom merom.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam osetljiviji nego inače pa povedite računa, iako većih problema ne bi trebalo da bude.

DEVICA

POSAO: Oscilacije na ovom planu vas ponekad brinu, a ponekad ih doživljavate kao svojevrstan izazov u karijeri. Ne treba da strahujete jer ćete uspeti da prevaziđete sve što vam stane na put.

LJUBAV: Na neki način je ugrožena stabilnost vaše emotivne veze ali čini vam se da se neke stvari ipak mogu popraviti. Potrebno je samo da sa partnerom iskreno porazgovarate.

ZDRAVLJE: Povećan apetit. Moguće je da su vam jednostavno potrebni veći izvori energije.

VAGA

POSAO: Poznati ste kao osoba miroljubive prirode i kao neko ko teži kompromisima. Važno vam je da na svim poljima imate harmonično stanje, pa to važi i za poslovno polje.

LJUBAV: Konačno ćete doneti odluku kojom ćete sebe osloboditi negativnih emocija. Dolazite do velikih i važnih dešavanja a najlepši trenuci na ovom polju vam tek slede!

ZDRAVLJE: Povišen krvni pritisak bi mogao da vam stvara manje probleme, pa povedite računa o tome.

ŠKORPIJA

POSAO: Intuitivno dolazite do nekih zaključaka koji vam na poslovnom planu mogu biti od značaja. Nemate strah od promena. Možete da očekujete veoma izazovan period.

LJUBAV: Skloni ste tajnim vezama i ponekad i ljubavnim skandalima. Malo je reći da je stanje na ovom polju za vas turbulentno. Ipak, to vas zabavlja i dobro se osećate zbog toga.

ZDRAVLJE: Moguće je da imate višak energije i da bi vam prijala fizička aktivnost.

STRELAC

POSAO: Niste zainteresovani za posao, već za odmaranje i uživanje. Pred vama je veoma opušten dan u kom slušate samo sebe. Možete da se opustite.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da ostvarite neko zanimljivo poznanstvo sa novom osobom koju ćete upoznati preko kruga prijatelja. Dolazi vam šansa za prijatna i lepa dešavanja.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je relaksacija bilo kog tipa. S vremena na vreme ste skloni problemima sa napetosti.

JARAC

POSAO: Imate neke neobične predloge koji ipak mogu biti veoma pozitivni za vaše poslovno okruženje. Vaše ideje će se ovaj put pokazati kao veoma učinkovite.

LJUBAV: Veoma brzo menjate svoje ponašanje prema partneru i od osobe koja je delovala hladno postajete neko ko je spreman na sve izazove. Imate za nju još puno iznenađenja.

ZDRAVLJE: Imate mnogo snage. Dobro se osećate u svojoj koži i zdravlje je odlično!

VODOLIJA

POSAO: Vi ste avanturista, osoba koja se ne plaši bilo kakvih rizika i spremni ste na neke neobične poslovne poduhvate. Možete da očekujete da će vam se hrabrost isplatiti.

LJUBAV: Tražite partnera koji ima otvorena shvatanja kao i vi. Ne možete da budete sa nekim ko vas ograničava. Potrebna vam je osoba sa veoma širokim pogledom na svet.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Potrudite se da ne podležete bilo kakvim porocima.

RIBE

POSAO: Očekuju vas promene na polju finansija koje će vam ulepšati raspoloženje. Možete da se nadate da će vam danas sve ići od ruke i da će atmosfera biti veoma pozitivna.

LJUBAV: Imate neke unutrašnje dileme i nesigurnosti koje morate da prevaziđete da bi vaš odnos sa voljenom osobom mogao da postane bolji i kvalitetniji u budućnosti.

ZDRAVLJE: Zadovoljni ste svojim životom i iz vas isijava neka pozitivna energija.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

REŠITE PROBLEM PREKOMERNOG ZNOJENJA I NEPRIJATNIH MIRISA NA OVAJ NAČIN: Efikasno i bez neželjenog dejstva!

Read Next

NAJIZDRŽLJIVIJA SORTA PETUNIJE: Preživljava sve uslove, miriše neverovatno, raskošno cveta do jakih mrazeva!