DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JUN: Izuzetno povoljan dan za sve znakove!

OVAN

Moguće su promene na radnom mestu kod vas. Budite spremni da pokažete prilagodiljivost. Razmišljate o prekidu veze koja više ne ispunjava vaše emotivne potrebe. Nije vam povoljan period za ljubav. Odmarajte se.

BIK

Na polju posla vlada mirno stanje i zadovoljni ste. Tokom današnjeg dana nećete imati veće prepreke. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite novo poznanstvo koje će vas emotivno pokrenuti. Dobro se osećate.

BLIZANCI

Neće vam biti lako da ostvarite sve ono što želite. Sada nije momenat da sami pokušavate sve da rešite. Odluka koju budete doneli po pitanju veze sa partnerom bi mogla da promeni vašu ljubavnu budućnost. Pad imuniteta.

RAK

Možete da očekujete da tokom današnjeg dana nećete imati preveliki broj obaveza i da će vam posao biti na drugom mestu. Spremni ste da planirate zajedničku budućnost sa partnerom. Mogući problemi sa alergijama.

LAV

Očekuje vas period u kojem ćete imati šanse da se dese razne promene. Poslovna situacija vam je nestabilno prikazana. Veza sa osobom koja vas zanima može povremeno da bude puna tenzija. Problemi vezani za krvotok.

DEVICA

Možete da očekujete da ćete uspet da postignete sve ono što ste zacrtali na poslovnom polju. Planirate putovanje sa voljenom osobom. Spremni ste za lepe zajedničke trenutke u kojima ćete uživati. Razmišljate o dijeti.

VAGA

Vaš posao trenutno ne ispunjava sve vaše kriterijume, pa sada ozbiljnije razmišljate o prelasku na drugo radno mesto. Moguće je da preispitujete odnos koji imate sa voljenom osobom. Povedite računa o očima.

ŠKORPIJA

Postoji mogućnost da ostvarite novu poslovnu saradnju. U narednom periodu ćete biti posvećeni svojim obavezama. Sa voljenom osobom imate krizu i svađe koje vas na neki način opterećuju. Problemi sa probavom.

STRELAC

Očekuje vas period koji može da vam donese neke oscilacije kada je u pitanju vaše polje zarade. Osećate veoma jaku povezanost sa partnerom i smatrate da ste konačno pronašli svoju srodnu dušu. Potrebno vam je opuštanje.

JARAC

Da biste uspeli da ostvarite sve svoje ciljeve na poslovnom polju, potrebno je da budete aktivniji u njihovom pokretanju. Ne osećate se dovoljno opušteno pored partnera i imate pad samopouzdanja. Moguća je glavobolja.

VODOLIJA

Tokom današnjeg dana vas očekuje rešavanje poslovne situacije koja vas je brinula neko duže vreme. Današnji dan je povoljan za novu ljubav. Možete da očekujete lep početak veze. Povećajte unos magnezijuma.

RIBE

Uspeli ste da ostvarite svoje planove kada je u pitanju posao i generalno ste zadovoljni. Osećate da ste spremni da se posvetite nekom novom poznanstvu i da malo pokrenete svoj ljubavni život. Moguća je manja ukočenost.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

OVIH 7 LETNJIH FRIZURA JE SPAS: Izgledaju savršeno, stoje kao salivene, prave se za čas! (FOTO)

Read Next

AKO IMATE OVA 3 BROJA U DATUMU ROĐENJA SUDBINA ZA VAS IMA NEVEROVATAN PLAN: U narednom periodu nizaćete samo uspehe!