DNEVNI HOROSKOP ZA 18. APRIL: Pred vama je mogućnost da donesete odluku koja će biti važna za poslovnu budućnost!

OVAN

Očekuje vas poslovno putovanje koje vam donosi pozitivne nove prilike za saradnju. Novo poznanstvo koje vam se desilo je u vama probudilo uzburkana osećanja. Povedite računa o sinusima koji su vam osetljivi.

BIK

Dolazite do manjih problema na polju posla, dosta toga vas danas opterećuje. Imate utisak da ste sa voljenom osobom došli do problema koje nećete moći baš lako da prevaziđete. Mogući su problemi sa štitnom žlezdom.

BLIZANCI

Moguć je pad koncentracije na polju posla. Možete da budete skloni tome da i sami komplikujete stvari. Veoma ste napeti, pa se lako možete posvađati sa osobom do koje vam je stalo. Mogući su problemi sa vrtoglavicom.

RAK

Imate neke ideje koje želite da sprovedete u delo, nije vam lako da dobijete podršku za njihovo ostvarenje. Dopada vam se jedna strastvena osoba koja je rođena u nekom od vatrenih znakova zodijaka. Povedite računa o cirkulaciji.

LAV

Niste sigurni na koji način da rešite poslovne probleme koji su vam se pojavili danas. Očekuje vas veoma opuštena komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Uskoro ćete imati priliku da se zbližite. Dobro se osećate.

DEVICA

Poslovno napredovanje koje priželjkujete još uvek ne može da vam se realizuje. Stvari vam se komplikuju. Iako vam je delovalo da je voljena osoba iskrena, neke činjenice pokazuju da je drugačije. Zubi su vam osetljivi.

VAGA

Moguće je da vas očekuju nova dešavanja na ovom polju, neke promene će vas iznenaditi. Ne želite da uđete u novu vezu još uvek jer se nije pojavila ni jedna osoba kojoj biste poklonili svoju pažnju. Dobro se osećate danas…

ŠKORPIJA

Danas vas očekuju manje neprijatnosti na polju posla. Dosta toga vas u ovom periodu može brinuti. Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati neke preokrete koji će vas ostaviti bez komentara. Kosti su vam osetljive.

STRELAC

Možete imati sreće kada je u pitanju polje posla danas. Ostvarićete svoje ambicije. Nije vam lako da otvoreno pokažete osećanja prema osobi do koje vam je stalo jer se plašite da ćete biti povređeni. Moguća je slaba cirkulacija.

JARAC

Pred vama su srećne okolnosti, pa možete da očekujete da će na poslovnom polju sve da vam bude rešeno. Lako biste mogli da dođete do nove ljubavne veze sa osobom koju poznajet od ranije. Prijalo bi vam bavljenje sportom!

VODOLIJA

Pred vama je mogućnost da donesete odluku koja će vam biti veoma važna za poslovnu budućnost i napredovanje. Moguće je da ćete osetiti veliko olakšanje nakon iskrenog razgovora sa partnerom. Problemi sa bubrezima.

RIBE

Možete da očekujete da će vam poslovna situacija biti sasvim stabilna tokom današnjeg dana. Moguć je susret sa osobom koja vam se dopada od ranije. Očekuje vas povoljan period za emotivno polje. Povećajte unos vitamina.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

ZBOG EPIDEMIJE SE UPLAŠIO ZA SVOJE ZDRAVSTVENO STANJE: Potpomogao se prirodom i ojačao organizam – saznajte kako!

Read Next

ŠTA DONOSI VLADAVINA MOĆNOG BIKA KOJA POČINJE SUTRA:Ovi znakovi će morati više da se trude,a evo kojima će sve biti lako