DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JUL: Vreme je da uradite nešto za sebe!

OVAN

Koncentracija vam nije jača strana. U gužvi ste i možete poslati neku pogrešnu informaciju ili dokumentaciju saradnicima. Ljubav vam nije prioritet. Bračnoj partnerki nedostaje vaša pažnja. Pričuvajte disajne organe.

BIK

Držite na poslu sve pod kontrolom. Imate jasno zacrtane ciljeve i sigurnim koracima idete ka njima. Odnos sa partnerom je prilično neiskren. Zavaravate sebe da je tako bolje jer izbegavate time svađe. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Posežete za privatnim vezama u cilju poboljšanja poslovne situacije, ali nema očekivanih rezultata. Zaljubljeni ste i gledate da što više vremena provedete sa partnerom. Neophodna vam je fizička kondicija.

RAK

Imate ozbiljan i odgovoran odnos prema obavezama, ali u isto vreme uživate u njima. Očekuju vas tajne finansijske transakcije. Zaljubljeni ste i vaše emocije su stabilne i intenzivne. Osećate se dobro.

LAV

Konkurencija je zainteresovana za poslovnu saradnju sa vama. Dvoumite se oko ponude. U suštini nemate razloga da promenite firmu. Očekuje vas novo poznanstvo. Procena druge osobe vam neće biti najbolja. Osećate se dobro.

DEVICA

Očekuju vas problemi na poslu koji izazivaju zastoj. Radite sve što je u vašoj moći da ih prevaziđete, ali bez uspeha. Uzdržavate se od pokazivanja emocija partneru. On razume vašu stidljivost. Moguć je bol u kičmi.

VAGA

Posao je stabilan i vi uživate u obavezama. Pravite poslovne planove koji nisu realni. Imate utisak da sve što poželite možete da postignete. Stalo vam je do bračnog partnera iako imate utisak da je hladan prema vama. Mogući su problemi sa alergijama.

ŠKORPIJA

Odlično vodite poslovnu saradnju sa inostranim saradnicima. Nadređena osoba je puna reči hvale zbog toga. Odnos u braku je stabilan i ispunjavajući. Partneru je dovoljan pogled da zna u kakvom ste raspoloženju. Zdravlje je stabilno.

STRELAC

Posao se odlično razvija i vi ste zadovoljni. Imate utisak da je došlo vreme za krupne promene. Razmišljate da postanete poslovno samostalni. Ne otkrivate svoje planove bračnom partneru. Zdravlje je solidno.

JARAC

Započinjete privatni biznis svesni da još mnogo toga treba da naučite. Otvoreni ste za nova znanja i nove stvari. Bračna partnerka je željna vašeg dodira i zavodi vas suptilno. Skloni ste infekcijama i alergijama.

VODOLIJA

Uspešno rešavate pravna pitanja. Zadovoljni ste saradnjom sa inostranim saradnicima. Umorni ste i potrebna vam je samoća. Partner vas voli i na pravi način razume vašu potrebu za osamom. Zdravlje je stabilno.

RIBE

Puni ste pozitivne energije. Imate utisak da ste nepobedivi. Sa puno entuzijazna i u brzini odrađujete poslovne obaveze. Razmišljate o braku. Nadate se da je partner spreman za taj korak. Pričuvajte disajne organe. Moguće su infekcije.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

NE OŠTEĆUJE KOSU, A DAJE FENOMENALNE REZULTATE: Evo kako da napravite prirodnu farbu od ljuske oraha!

Read Next

MERKUR NIJE JEDINI KOJEG SE TREBA PLAŠITI: Ove 4 planete će tokom leta ići retrogradno – i napraviće totalni haos!