DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MAJ: Čuda su danas moguća!

OVAN

Moguće je da ste neko vreme prepustili glavnu reč drugima ali ste sada spremni da se vratite na velika vrata. Potrebno je da voljenoj osobi pokažete da vam je stalo do nje i da imate ozbiljne namere. Problemi sa cirkulacijom.

BIK

Nemojte da očekujete previše novih dešavanja toom današnjeg dana. Dosta toga bi moglo da vas razočara. Vreme je da sa voljenom osobom iskreno porazgovarate o svojim očekivanjima u vezi budućnosti. Prilično ste umorni.

BLIZANCI

Povoljan je dan za promene na polju posla, ako ste planirali da pređete na drugo radno mesto imaćete šanse za to. Mogli biste veoma lako da idete iz veze u vezu i da menjate partnere. Povedite računa o svojim kolenima.

RAK

Finansije vam nisu jača strana trenutno. Dosta toga vas opterećuje i zabrinuti ste za svoj posao. Teško pokazujete svoja iskrena osećanja jer se zapravo plašite da ćete biti jako povređeni. Povedite računa o unosu vitamina.

LAV

Nije vam povoljan dan za odluke na polju posla. Moguće je da dosta toga beće biti kako očekujete. Partner će pokazati da je spreman da pravi ozbiljnije planove za zajedničku budućnost sa vama. Čuvajte se alergija.

DEVICA

Očekuje vas period u kojeem ćete imati ponudu za promenu radnog mesta. Pred vama je povoljan dan. Došlo je vreme da budete otvoreni prema voljenoj osobi kada su u pitanju vaša osećanja. Pad imuniteta je naglašen.

VAGA

Ukoliko budete bili brzopleti, mogli biste veoma lako da napravite grešku na poslu. Imate velike šanse za novo poznanstvo danas. Spremni ste za početak nove ljubavne veze. Srčane smetnje su naglašene.

ŠKORPIJA

Niste sada spremni za promene kada je u pitanju posao i radite ono što možete kako biste održali postojeće stanje. Nepovoljan je dan za poznanstva, na polju ljubavi se sada nekako povlačite u sebe. Izbegavajte tešku hranu.

STRELAC

Ukoliko ste planirali da se posvetite obavezama sada je dobar period da tako i uradite. Moguće je da ćete morati da se malo više posvetite voljenoj osobi, koja čeka na vašu pažnju. Izbegavajte cigarete i duvanski dim.

JARAC

Možete da se nadate pokretanju poslovne saradnje sa osobom koja će vam otvoriti vrata ka nekim novim mogućnostima. Povoljan je dan za susret sa voljenom osobom, pogotovo ako ste u vezi na daljinu. Razmišljate o dijeti.

VODOLIJA

Niste zadovoljni situacijom na poslovnom polju i radite sve što možete kako bi ostvarili promenu. Preispitujete svoja osećanja i dolazite do zaključka da partnera više ne gledate istim očima. Problemi vezani za sinuse.

RIBE

Spremni ste za nove odluke na polju posla. Daćete svoj maksimum kako bi ostvarili što bolje stanje na ovom polju. Moguće je da ste spremni da napravite prvi korak kako bi osvojili svoju simpatiju. Problemi sa nervozom i nesanicom.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

KAKO SE SAČUVATI OD ZAGAĐENOG VAZDUHA: Saznajte koji je najkritičniji period i šta je najbolja zaštita!

Read Next

KAKO SE GAJE RUŽE STABLAŠICE: Kao znak prestiža, nekad su ih imale samo kraljevske bašte, a danas su dostupne svima!