DNENVI HOROSKOP ZA 21. MAJ: U ljubavi ste velikodušni!

OVAN

POSAO: Očekuje vas srećan period. Moguć je godišnji odmor. Ako ipak radite, nemate nikakve brige na ovom planu. Vreme na poslu vam prolazi nekako brzo i opušteno.

LJUBAV: Vaša strastvenost i impulsivnost sada dolaze do izražaja ali u pozitivnom smislu. Moguće je da vas partner obožava zbog toga još više. Uživaćete!

ZDRAVLJE: Odlično! Ne biste trebali da imate nikakve probleme na ovom polju. Puni ste pozitivne energije!

BIK

POSAO: Imate dosta poslovnih obaveza pred sobom i svesni toga da se maksimalno morate posvetiti poslu. Na kraju dana ćete biti zadovoljni jer će i zarada biti veća od očekivanog.

LJUBAV: Svakodnevnica vam je ispunjena ljubavlju i pažnjom od strane voljene osobe. Uživate kada ste u njenom društvu. Srećni ste jer smatrate da ste izabrali pravu osobu za sebe.

ZDRAVLJE: Problemi sa krvnom slikom koje ste imali bi trebali postepeno da se reše.

BLIZANCI

POSAO: Povoljan je dan, bićete rasterećeni i nećete imati neke veće obaveze ili brige vezane za posao. Može se reći da je pred vama prilično opušten period.

LJUBAV: Veoma ste posvećeni analizi osobe koja vam se dopada. Moguće je da malo i preterujete sa tim. Prepustite se osećanjima i nemojte da se opterećujete bilo kakvim brigama.

ZDRAVLJE: Bez problema! Dobro se osećate u svojoj koži i imate sasvim dovoljno energije za sve.

RAK

POSAO: Spremni ste da se upustite u velika ulaganja jer verujete da ćete jedino tako ostvariti uspeh na polju privatnog posla. Možete da očekujete da će vam se rizik isplatiti.

LJUBAV: Očekuje vas značajan razgovor sa voljenom osobom tokom kog ćete odlučiti o zajedničkoj budućnosti. Ako planirate brak i zajednički život- povoljan je period.

ZDRAVLJE: Pazite šta jedete. Važno je da ne preterujete sa masnom hranom i slatkišima.

LAV

POSAO: Puni ste energije i osećate se nekako silovito, kao da baš ništa ne može da vam stane na put. Iskoristite ovaj pozitivni nalet kako biste bili što produktivniji.

LJUBAV: Spremni ste da se upustite u konkretnu akciju bez mnogo razmišljanja. Strasti su vam donekle pomutile razum. Jednostavno želite da osvojite baš onu osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLJE: Glavobolja je moguća, pa povedite računa o tome pogotovo u prepodnevnim časovima.

DEVICA

POSAO: Značajan finansijski dobitak će vam svakako popraviti raspoloženje. Odličan je dan za posao! Možete da očekujete da ćete biti veoma zadovoljni situacijom.

LJUBAV: Trezveno razmišljate i znate šta želite. Moguće je da ste već i dobili sigurnost kojoj ste težili do sada. Na ovom planu sve ostvarujete nekako planski iako su emocije u pitanju.

ZDRAVLJE: Preporuka je da proverite stanje hormona za svaki slučaj iako ne bi trebalo da bude većih odstupanja.

VAGA

POSAO: Imate velika očekivanja i želite da na ovom polju ostvarite zapažen uspeh. Stalo vam je do toga da izgradite dobar imidž u poslovnom svetu i da širite kontakte.

LJUBAV: Velikodušni ste prema voljenoj osobi. Kada je ljubav u pitanju ne žalite dajete sve od sebe do maksimuma. Možete da očekujete da će vam partner uzvratiti emocije.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica. Nemojte da se zamarate previše tokom današnjeg dana.

ŠKORPIJA

POSAO: Trudite se da pokažete koliko ste ambiciozni i da dokažete da vaše ideje ne bi trebale da imaju konkurenciju. Ako budete bili uporni, svi će poslušati vaš savet.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste sreli na nekom javnom mestu i sa kojom možete imati zanimljiv flert. Pred vama je šansa da ostvarite nova ljubavna iskustva.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Zadovoljni ste svojim životom i iz vas isijava neka pozitivna energija.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ćete od strane nekog prijatelja dobiti pomoć vezanu za posao. Preporučuje se saradnja sa vazdušnim znacima. Pogotovo vam odgovara Vaga.

LJUBAV: Opušteni ste i sa voljenom osobom imate iskren, prijateljski odnos. Nemate šta da krijete od nje jer smatrate da biste trebali da budete tu jedno za drugo i u dobru i u zlu.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na ovom polju. Možete biti maksimalno opušteni.

JARAC

POSAO: Moguće je da ste vi sada u ulozi šefa, autoriteta i da vam to veoma prija. Oduvek ste videli sebe u takvoj ulozi i zadovoljni ste jer su vam se ambicije konačno ostvarile.

LJUBAV: Kao da ste partneru nametnuli niz pravila koje mora da poštuje. Pokušajte makar malo da se opustite pored njega. Ljubav je pitanje emocija, a ne pitanje plana i programa.

ZDRAVLJE: Hronični problemi koje ste imali se postepeno smanjuju i osećate se sve bolje.

VODOLIJA

POSAO: Pomoć od osobe iz inostranstva vam ponovo dolazi i znate da je u pitanju neko na koga se možete osloniti. Možete da očekujete i manji priliv novca koji će vas “pogurati”.

LJUBAV: Prija vam sloboda, ali vam prija i pažnja koju dobijate od jedne osobe. Niste sigurni u kom pravcu ćete krenuti. Nemojte previše da razmišljate unapred, budite spontani.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom i budite aktivni. Važno je da ostanete u dobroj formi.

RIBE

POSAO: Zadovoljni ste stanjem na ovom planu i smatrate da ste mnogo toga postigli u veoma kratkom vremenskom periodu. Pred vama je još dosta posla ali vam ništa ne pada teško.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Vage, možete da očekujete dobar odnos sa njom. Oboje ste veliki romantici i težite nekim sličnim idealima, zanimljiv ste spoj.

ZDRAVLJE: Preporuka je da unosite više tečnosti i da se čuvate prevelikih vrućina.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

UŽIVAJTE U SVOM OMILJENOM KUTKU: Samo jedan detalj učiniće vaš prostor potpuno drugačijim!

Read Next

GAJITE LIMUN OD SEMENA DO DRVETA: Rađaće gde god da živite!