DIJETA MILICE MILŠE: U rekordnom roku skinula 10 kg, iz ishrane je izbacila samo OVE 2 namirnice!

Glumica je rešila da liniju dovede do savršenstva, to joj je pošlo za rukom i to u rekordnom roku. Milica Milša je smršala toliko da je morala svaki haljinu da sužava. Ona je uspela da skine čak 10 kilograma, a kako je sama rekla ni u jednom trenutku nije bila gladna. Zvuči kao idealan režim ishrane. Evo o čemu je reč:

Glumica je izbacila dve vrste namirnica iz ishrane – one koje sadrže proste šećere i belo brašno. Takođe, više ne jede velike porcije.

“Drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama”, rekla je Milica za Hit. “Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu! Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki! Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije.”

Zahtevi snimanja su veliki, nekad se radi i po 12 sati dnevno. Zato Milica ne stiže da kuva, pa se nekadašnja devojka sa naslovne strane “Plejboja” prilično ugojila.

I sada je primorana da naručuje hranu, ali se trudi da to bude uvek zdrav izbor.

  • Za doručakje to ovsena kaša, ili jaja, ili integralne projice.
  • Za ručak jede junetinu ili teletinu sa povrćem.

“Važno mi je to što ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, a dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding sa čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali sam istrajala. Hranim se zdravo već tri meseca”, kaže Milica.

Prema njenim rečima, odlučila se za ovakvu ishranu više zbog zdravlja nego zbog linije. “Zadovoljna sam svojim izgledom i planiram da ostanem na ovom režimu sve do godišnjeg odmora, a onda ćemo Žarko i ja da se opustimo”, najavljuje glumica.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Mali sa Damjanovićem: Robna razmena sa Crnom Gorom će preći milijardu evra u 2022.

Read Next

ŽENO, AKO ŽELIŠ DA BUDEŠ STVARNO SREĆNA OVA PRAVILA NAUČI KAO OČE NAŠ: Moćni saveti koji menjaju život iz korena!