ĐIĐI HADID SAMO PAR MESECI NAKON POROĐAJA IZGLEDA KAO BOMBA: Ovo je tajna njene besprekorne linije!(FOTO)

Điđi Hadid posle nekoliko meseci od porođaja izgleda savršeno, evo i zbog čega

Ishrana Điđi Hadid u mnogome joj je pomogla da veoma brzo nakon porođaja vrati devojačku figuru na kojoj joj žene zavide.

Porodila se pre jedva pola godine, a izgleda kao da nikad nije bila u drugom stanju. Điđi Hadid, jedna od najtraženijih manekenki našeg doba, jesenas je postala majkadevojčice kojoj su ona i njen dečko Zejn Malik dali neobično ime – Kai.

Bila je spremna da se vrati na pistu samo tri meseca kasnije, a ako ste se pitali kako joj je to pošlo za rukom, nogom, glavom i čime god, otkrivamo vam tajnu.

Osim dobre genetikekoju je nasledila od mame Jolande, nekadašnje manekenke, Điđi se pridržava i posebnog načina ishrane. Na pomen celera mnogima od nas verovatno će se “iskriviti” lice, ali činjenica je da je ovo povrćezlata vredno.

Najnoviji snek “a la Điđi” zapravo je kombinacija celera, putera od kikirikija, meda i semenki. Osmislila ga je još jedna zgodna mama, njena koleginica Elsa Hosk, koja se zahvaljujući istoj recepturi takođe u rekordnom roku vratila u top-formu. Probajte!

(Stil.kurir.rs)

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

NAMIRNICA ZA TANJI STRUK I DOBRO ZDRAVLJE: Utiče na snižavanje šećera, a pojedini smatraju da sprečava nastanak kancera

Read Next

FIZIKALNA TERAPIJA UVEK I NA SVAKOM MESTU: Brzo i efikasno rešite se bola koji vas ometa u svakodnevnim aktivnostima!