Devojka prešla 9.000 km da bi nakon raskida uradila ovo (foto)

Jedan devojka otkrila je na društvenim mrežama kako je otišla s jednog na drugi kraj sveta ne bi li uklonila katanac koji je s bivšim dečkom ostavila na turističkoj atrakciji kao dokaz njihove ljubavi.

Kasi Jeung dokumentovala je svoje putovanje na društvenim mrežama. Naime, 23-godišnjakinja je prevalila put od Los Anđelesa do Seula, dug više od 9.000 kilometara. Ispod snimka koji je objavila našalila se da je uopšte nije briga šta će bilo ko reći.

Na snimku se vidi i da je kupila klešta kojima je kasnije uklonila katanac s vrha N Seoul kule. Brojni parovi tamo ostavljaju katance kako simbol večne ljubavi, a Kasi se dobro namučila dok nije pronašla svoj.

Njen snimak postao je viralan i pogledan je već gotovo osam miliona puta, ali ona zasad nije podelila detalje oko raskida, iako su je mnogi već pitali o tome.

@kassieyeung

BROOO CHILL my ex probably saw it on the korean news💀 #lovelock #namsan #breakup #breakuptiktok #petty #namsantower

♬ obviously not a joke –

Ova devojka je u intervjuu za Insider rekla da je s bivšim dečkom bila tamo tokom leta 2019. godine, a dve godine kasnije se vratila sama.

Takođe je otkrila je i da razbijanje katanca nije bio glavni razlog njenog putovanja u Južnu Koreju. Naime, Jeung je otpočinjala karijeru plesačice kad je odlučila da se vrati na toranj i reši se tereta iz prošlosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Živa istina: Šta sat rođenja otkriva o vama?

Read Next

Selaković: Očekujemo vraćanje pitanja proširenja na listu prioriteta