DETALJAN HOROSKOP ZA APRIL: Astrolog otkriva da Bik DOBIJA PARE, 2 znaka PRATI SREĆA, a oni se zaljubljuju u PRIJATELJA

Astrološkinja Aleksandra Bjeljac otkriva čemu sve mogu da se nadaju horoskopski znaci u aprilu 2023 godine! Osim toga, najvaljuje da nas baš u ovom mesecu i to 20. dana očekuje pomračenje Sunca.

Tad može doći do problema u radu banaka, do problema sa finansijama, a moguća je i pojava zemljotresa, kao i nemiri – najavljuje Bjeljac.

Evo šta je prognozirala za svaki znak:

Ovan

U prvoj polovini meseca možete da osetite manju napetost kada je u pitanju komunikacija u vašem radnom okruženju. Budite strpljivi i nemojte naglo da reagujete; pustite da ono što vam smeta ili što vam ne odgovara u tom trenutku prođe pored vas, a ne kroz vas.

Druga polovina meseca će biti lepa, pa se opustite i uživajte. Sreća će vam biti naklonjena u aprilu, imate podršku Jupitera u vašem znaku; novca neće manjkati, a kad je reč o ljubavi, od druge polovine aprila očekujte stabilizaciju. Oni koji su slobodni mogu ući u lepu emotivnu vezu.

Povremeno ćete osećati prolećni umor i manju mentalnu iscrpljenost.

Bik

Ovog meseca uspešno ćete realizovati mnoge stvari. Ukoliko ste imali blokade i kočnice u prethodnom periodu, sada ćete ih se osloboditi.

April vam donosi prosperitet i bolje finansije, naročito u drugoj polovini aprila. Neki Bikovi će imati priliku da se u drugoj polovini aprila vrate na stari posao. Takođe, moguće je da ćete u ovom periodu vratiti neki stari dug ili da će vam se javiti neko ko vam odavno duguje novac i sada želi da se oslobodi tog tereta.

Iskoristite prvu polovinu aprila za lepa dešavanja na ljubavnom polju. Zauzeti će uživati sa voljenom osobom, a slobodni Bikovi imaju priliku da uđu u emotivnu vezu. U drugoj polovini aprila izbegavajte tajne veze.

Zdravlje će vas dobro služiti, ali obratite pažnju na ishranu.

Blizanci

Čeka vas lep mesec na poslovnom planu. Istina, može doći do prolaznog nezadovoljstva zbog finansija, ali druga polovina aprila obećava preokret, pa ćete biti zadovoljniji. Povedite računa o tome na šta trošite novac.

Ljubav vam se smeši od 15. aprila, kad možete da očekujete da će vaše emotivne želje biti ispunjene. Neki Blizanci će imati mogućnost da obnove vezu sa bivšim partnerom ili partnerkom, dok će se nekima na horizontu pojaviti sasvim nova osoba koja će ih osvojiti.

Mogući manji problemi sa radom hormona.

Rak

Iskoristite poziciju planeta da unesete promene koje odavno priželjkujete u poslovnoj sferi. Bićete puni snage i elana. Neki Rakovi će dobiti unapređenje na poslu, a neće izostati ni očekivana finansijska nagrada.

I Rakovima koji su u emotivnim vezama ili braku, ali i onima koji su sami, smeši se lep period na polju ljubavi. Slobodni će se zaljubiti, najverovatnije u prvoj polovini meseca. U drugoj polovini aprila bićete u nedoumici; možda nećete moći da se odlučite koja je prava osoba za vas, piše Telegraf.

Više se krećite, budite aktivni.

Lav

Prva polovina aprila je lepa kad je reč o poslu. Jedino što može da vam pomuti sreću i zadovoljstvo na ovom polju su nesuglasice sa saradnicima. Ukoliko ste zbog nečega nezadovoljni na poslu, to saopštite u drugoj polovini aprila da biste izbegli potencijalne probleme.

Slobodni Lavovi će u prvoj polovini aprila biti zainteresovani za ulazak u ozbiljne emotivne veze, ali im planete po tom pitanju neće biti naklonjene. Na sreću, u drugoj polovini meseca okolnosti će se promeniti.

Moguća nesanica.

Devica

U prvoj polovini meseca bićete aktivni i zadovoljni svojim radom. Poseban uspeh se smeši Devicama čiji je posao povezan sa inostranstvom ili putovanjima.

U istom periodu zvezde su vam naklonjene i na ljubavnom polju. Slobodni će uživati u društvu zanimljivih osoba, a zauzeti mogu da planiraju putovanje sa voljenom osobom.

Sporadično možete da osetite malaksalost i uznemirenost.

Vaga

U prvoj polovini meseca bićete posebno aktivni na poslu, ali možete da osetite blago nezadovoljstvo. Druga polovina meseca donosi obilje – i više posla, i bolje finansije, ali to ne znači da bi trebalo da imate rasipnički odnos prema novcu. Nije trenutak za veće troškove i ulaganja.

U drugoj polovini aprila možete da očekujete lepa dešavanja na emotivnom planu. Moguće je da će vam privući pažnju osoba iz vašeg radnog okruženja. Zauzete Vage će planirati zajednički život, kao i proširenje porodice.

Mogući su umor i slabija cirkulacija. Obratite pažnju da ne dođe do povreda.

Škorpija

Prva polovina meseca biće vam izuzetno naklonjena. Plenićete šarmom, vašoj harizmi retko ko će moći da odoli, što će vam doneti ispunjenje želja i u poslovnom i u emotivnom segmentu.

Zauzetim Škorpijama aspektovana je lošija komunikacija sa voljenom osobom u prvoj polovini aprila. Ukoliko budete bili obazriviji, uspešno ćete izbeći potencijalne probleme.

Mogući problemi koji prate prolećni umor.

Strelac

Iskoristite prvu polovinu aprila za promene na poslovnom planu. Neki od vas će se odlučiti za promenu posla; uložite trud i isplatiće vam se. U drugoj polovini meseca racionalnije upravljajte novcem. Druga polovina aprila otvara neke nove puteve na poslovnom planu, a moguća je i promena radnog mesta ili firme.

Ukoliko ste slobodni, od druge polovine aprila smeše vam se lepa dešavanja i na emotivnom planu. Kod zauzetih Strelčeva neće biti većih promena tokom celog meseca; bićete vam lepo sa voljenom osobom, pravićete planove za budućnost, a od druge polovine aprila stižu lepa iznenađenja kako za zauzete, tako i za slobodne pripadnike znaka.

Zdravstveno bez većih promena.

Jarac

Pred vama je veoma plodonosan period na polju posla. Bićete aktivni, zadovoljni svojim radom, a smeši vam se i mogućnost napredovanja. Neki Jarčevi se mogu vratiti na stare pozicije koje su im bitne. Finansije će biti dobre, ali u drugoj polovini aprila obratite pažnju na ulaganja.

Lepa dešavanja vas očekuju i na polju ljubavi. Slobodni Jarčevi će se zaljubiti i ući u emotivnu vezu, dok će zauzeti pripadnici znaka planirati zajednički život i proširenje porodice. Posebno iskoristite prvu polovinu aprila.

Zdravlje će vas dobro služiti tokom ovog meseca.

Vodolija

U prvoj polovini meseca možete da osetite napetost i nervozu, ali već u drugoj polovini aprila dolazi do promena koje su vam bile potrebne. Neke Vodolije će promeniti posao ili će u njihovom radnom okruženju doći do promena koje će im ići naruku.

Kad je ljubav u pitanju, druga polovina aprila je divna za lepa poznanstva. Moguće je da će vam osoba koju doživljavate kao prijatelja “otkriti karte” i priznati osećanja ili ćete vi osetiti da bi veza sa prijateljem bila ono što bi vam ispunilo srce. Takođe, moguće je da ćete preko prijatelja upoznati osobu koja će vam se dopasti i sa kojom ćete ući u vezu.

Zauzete Vodolije će uživati sa voljenom osobom, a neki od vas će praviti planove o proširenju porodice i odlazak na putovanje.

Zdravstveno bez većih promena.

Ribe

April vam donosi dosta komunikacije na polju posla, kao i bitan razgovor koji može promeniti vaš tok razmišljanja i usmeriti vas ka nečem novom. Očekujte pozitivne vesti kad je posao u pitanju i pratite intuiciju; imaćete sreće kad na poslovnom planu. Do 15. aprila mnoge stvari će vam postati kristalno jasne, a komunikacija sa saradnicima mnogo bolja nego u prethodnom periodu.

U prvoj polovini meseca čeka vas dosta poznanstava; bićete komunikativniji, otvoreniji i pristupačniji, osetićete lepu energiju. Zauzeti bi trebalo da izbegvaju nesuglasice sa voljenom osobom.

Zdravstveno bez većih promena.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

FRIZURA KOJU ŽENA TREBA DA IZBEGAVA NAKON 50. GODINE: Može učiniti da izgleda neuredno i starije nego što jeste

Read Next

Ne, nije visina: Žene prvo ovo primete na muškarcima!