Đere nije uspeo, Karenja Busta preokretom do pobede na startu Rima

Đere je imao snage za prvi set, koji je dobio. Potom je Španac zaigrao mnogo bolje i stigao do preokreta. Osvojio je naredna dva seta i plasirao se u nastavak takmičenja.

Naš teniser je odlično ušao u meč. Na samom startu oduzeo je servis protivnika, potom je u trećem gemu propustio priliku da dođe do dva brejka prednosti. Đere se zatim koncentrisao na svoj servis, nije dozvolio protivniku nijednu brejk priliku i lako je priveo set kraju – 6:4 u prvom setu.

Velika borba u drugom setu. Ponovo je naš teniser pokušao da na samom startu oduzme servis protivniku, imao je dve brejk prilike, ali ih je propustio. Odlučujući je bio šesti gem u ovom setu, ujedno i najduži na meču.

Protivnik je pritisnuo servis našeg tenisera, osvojio je dve vezane brejk lopte. Đere je uspeo da se izvuče stigne do prednosti, ali je protivnik bio neumoljiv. Propustio je još tri brejk prilike. Ipak, šestu je iskoristio i oduzeo servis našeg tenisera.

Potom je Španac rutinski priveo set kraju za konačnih 6:3 u setu.

U odlučujućem setu na terenu je bio samo jedan igrač, Karenja Busta. Lako je nizao gemove i uz tri brejka rešio odlučujući set usvoju korist sa 6:1.

Masters u Rimu igra se za nagradni fond od 2.082.960 evra.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Nova pucnjava u SAD, sedmoro mrtvih u Koloradu

Read Next

Vojvodina deklasirala Mačvu, a Metalac Bačku, podela bodova u Nišu