Đere nadigrao Rinderkneša i plasirao se u polufinalu Gštada

Đere je uspeo da opravda ulogu favorita u ovom meču. Iako je izgubio drugi set u taj-brejku u odlučujučem je uspeo da nadigra pobednika i plasira se u polufinale turnira. Meč je traja odva sata i 39 minuta.

Odlučujući u prvom setu je bio treći gem kada je naš teniser uspeo da oduzme servis protivniku. Potom je Đere zadržao svoj servis i rešio set u svoju korist, iako se u poslednjem gemu susreo sa brejk loptom, naš teniser je odbio taj napad i iskoristio četvrtu set loptu – 6:4.

Velika borba u drugom setu, ipak teniseru su uspeli da sačuvaju svoje servise. Nekoliko gemova je odigrano na razliku, ali nije bilo brejk prilika pa je set rešen u taj-brejku.

U ovom Đere je prvi stigao do mini-brejka, međutim Francuz je uzvratio sa dva mini-brejka i potom dobijao sve svoje servise i tako stigao do izjednačenja u setovima – 7:5 u taj-brejku.

Naš teniser je konstantno pritiskao servis protivnika u odlučujućem setu u dva navrata je propustio brejk prilike. Ipak u desetom gemu uspeva da oduzme servis protivniku i reši set i meč u svoju korist – 6:4 u trećem setu.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Stanković najavio povratak na pravi kolosek, nema slučaja Degenek – tačka

Read Next

VAR, preokret Spartaka, na kraju pobeda Radničkog 1923, pobeda Voždovca