DEMI LOVATO DRASTIČNO PROMENILA IMIDŽ: Više ne izgleda ovako! (FOTO)

Pevačica i glumica Demi Lovato (28)  gostovala je u emisiji kod šarmanta glumice Dru Barimor, koja je jedva čekala da se sretnu.

“Zaista sam uzbuđena što imam priliku razgovarati sa nekim ko razume o čemu pričam, ko je prošao to što sam i ja prošla”, započela je Dru.

” Dugo sam se trudila biti neko ko nisam, a sad sam napokon dopustila da budem ono što jesam” , Demi Lovato je rekla u intervjuu.

Demi Lovato

Demi se odlučila promenu imidža, te je kosu ošišala na kratko, što je za nju oslobađajuće.

“Ošišala sam se” – rekla je Demi.

Vaspitavanje može ljude oblikovati na mnogo načina, a to nije uvek dobro.

“A kad sam se ošišala osećala sam se oslobođeno svega toga” – rekla je i dodala da se ranije osećala pod pritiskom da bude nešto što nije.

“Ova frizura je samo vizuelni podsetnik da sam nova ja u pitanju“- objasnila je i dodala da je ne zanima kome se to sviđa, a kome ne.

“Ovo sam uradila za sebe. To mi je trebalo” – rekla je, a Dru Barimor, koja je i sama bila dečija zvezda, potvrdila je Demino razmišljanje o svetu i tome kako ih ljudi gledaju.

“Moji roditelji, učinili su najbolje što su znali i mogli. Ne postoji priručnik o tome kako odgajati dečiju zvezdu” – rekla je velikodušno.

Prisetila se kako je kao dete stalno imala sukobe sa roditeljima koje je završavala rečenicom “ja sam ta koja plaća račune”. Na šta je nastavljala da ako radi kao odrasla osoba, onda ima pravo i živeti kao odrasla osoba, najprije misleći na bežanje iz kuće u kasno doba noći jer je želela da izlazi.

“Bilo je izazovno”- priznala je Demi.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

AKO STE PRELEŽALI KOVID, NAJGORE NIJE PROŠLO: Evo šta morate da znate o post kovid sidromu – kako bi reagovali na vreme!

Read Next

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. APRIL: Problemi se samo gomilaju, a rešenja nigde!