Dečak ostavio psa zavezanog za klupu s porukom koja slama srce

U Meksiku je pronađen mladi, prestrašeni pas zavezan za klupu bez hrane i vode, a pored njega je ostavljena srceparajuća poruka.

Posted by Mascotas Coyoacán on Sunday, November 22, 2020

Pas je bio toliko preplašen da nije dozvolio nikome da ga pomazi ni da mu se uopšte približi – očigledne je bio istraumiran. Prolaznici su pokušali da mu daju vodu i hranu, ali zarežao bi čim se neko približio.

Slični tekstovi

Nisu uspeli da mu priđu ni volonteri, ali jednoj od njih je uspelo da se približi dovoljno blizu da uzme poruku na papiru koja je ležala do njega.

Na poruci je pisalo: „Zdravo, molim vas, udomite me: Max. Molim vas da udomite ovog psa i da se dobro brinete o njemu. Strašno me boli što psa ostavljam ovde, ali morao sam jer ga je moja rodbina zlostavljala i bilo je jako teško gledati ga u toj situaciji. Zato, ako ovo čitate i dotakla vas je poruka, molim vas da ga udomite i pazite na njega. Ako ne, molim vas da ostavite ovu poruku ovde da neko drugi može da je pročita i udomiti ga. Hvala“

Odmah je bilo jasno zašto se pas plašio ljudi. Nakon što su ga skinuli s lanca, malo se smirio. I dalje je bio nesiguran, ali brzo je dozvolio jednoj volonterki da ga pomazi.

Historia de hoy, parte 3.Estaba amarrado a la banca con una cadena de tal manera que había que soltar la cadena del…

Posted by Mascotas Coyoacán on Sunday, November 22, 2020

Srećan kraj

Max se ubrzo navikao na povodac umesto lanca i polako počeo da veruje volonterima u azilu. Volonteri su mu promenili ime iz Max u Boston kako bi lakše zaboravio svoj pređašnji život.

Boston ima 7 meseci i sve je razigraniji i srećniji kako dani prolaze. Takođe će brzo biti spreman za svoj novi dom, poručili su iz azila za napuštene pse.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Zbog jedne rečenice tate Branislava svi misle da Nikola Jokić postaje otac

Read Next

Ako planirate da pijete alkohol, evo šta bi trebalo da pojedete pre toga