Dečak napisao urnebesan sastav o “tati heroju koji spašava mamu u spavaćoj sobi”

Svaki roditelj našao se u situaciji kada ga se sopstveno dete osramotilo pred drugima. Jedna majka to je doživela s učiteljicom njenog sina koji je u domaćem zadatku otkrio nimalo prijatne detalje o seksualnom životu svojih roditelja.

Naime, kako piše The Sun, dečak je imao zadatak da napiše ko je njegov lični heroj i zašto je odabrao baš tu osobu. On je odlučio da napiše sastav o svom ocu, ali priča koju je odabrao nije bila primerena za školu.

“Moj tata je heroj jer je spasio moju mamu od odlaska na nebo. Moja mama bi bila mrtva da moj tata nije bio tako hrabar. To se dogodilo prošle nedelje. Mogao sam da čujem mamu kako vrišti u spavaćoj sobi. ‘O Bože, dolazim, dolazim.’ Bio sam uplašen jer nisam hteo da mi mama umre. Otrčao sam u njihovu spavaću sobu. Noge su joj bile u vazduhu. Bog je pokušao da je povuče, ali tata je bio na njoj i držao je. Mnogo puta je gurao dok Bog nije pustio”, napisao je u svom zadatku dečak.

Slični tekstovi

Učiteljica je zadaću ocenila dvojkom i ostavila napomenu u kojoj je tražila da vidi dečakove roditelje.

Majka je kasnije njegov sastav podelila na Fejsbuku i napisala “Uvek proverite domaći zadatak svog deteta pre nego što ga preda.”

Objava je brzo postala viralna i nasmejala druge roditelje i korisnike društvenih mreža.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Muškarci, otkrićemo vam tajnu: Ovih 9 malih gestova “tope” žensko srce

Read Next

Da ne poverujete: 9 najbizarnijih zahteva za sahranu