DANSKI PRINC “POLUDEO” ZA SVOJOM SNAJOM, PA PIJAN POKUŠAO DA JE POLJUBI U USTA: Skandal koji je UNIŠTIO porodicu

Skanlaozna nedelja na danskom dvorcu nakon što je kraljica Margaret odlučila da oduzme titule deci svog najmlađeg sina. Prin Joakim tvrdi da su njegova deca Nikolaj, Feliks, Henrik i Atina “uznemireni” nakon odluke kraljice.

U sred pomenutog skandala, princ Joakim (53) i njegova supruga, princeza Mari (46) priznali su da nemaju dobre donose sa prestolonaslednikom Frederikom (54) i njegovom suprugom Meri (50).

Međutim, sada je španski časopis došao do skandaloznih tvrdnji. Naime, prema njima raskolu u kraljevskoj porodici Danske nastao je zbog toga jer je princ Joakim “duboko zaljubljen u svoju snaju Meri!”

Danska kraljevska porodica

Čak je i objavljen snimak na kojem se vidi kako Joakim pokušava da poljubi Meri na svečanoj zabavi Puka kraljevske garde.

Španski časopis je podsetio: “Očigledno pijan, izgleda da je mlađi sin kraljice Margaret pokušao da poljubi u usta svoju snaju, ali da se ona sklanjala koliko je mogla sa nemoćnim osmehom na usnama, dok je njegova žena Meri bila svedok ovog sramotnog čina.”

Danska kraljevska porodica

Strani mediji spekulišu da je Joakim bio “duboko zaljubljen u svoju snaju” odmah nakon venčanja princa Frederika i Meri 2004. godine.

“Nije pomoglo čak ni to što je 2007. godine obajvio veridbu sa francuskom devojkom (princezom Mari) koja čak ima i isto ime i neverovatnu sličnost sa njegovom snajkom,” piše časopis.

Princeza Meri

Ove glasine kraljevska porodica je odlučila da demantuje zajedničkim službenim posetama prinčeva i princeza Danske.

Kraljica Margaret i njen najstariji sin odbili su da komentarišu ove nove navode.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

BILA JE ĆELAVA, A JEDNOM JE ČAK NOSILA I PERIKU: O tome zašto i kako ju je Arkan ošišao, Ceca je ovako govorila

Read Next

Kada pere kosu, obavezno doda i ovaj začin u šampon: “Zdravija je nego ikada i više ne opada”