DANIJELA DIMITROVSKA JE OTKRILA TRIK ZBOG KOJEG GODINAMA ODRŽAVA VITKU LINIJU: Svaka od nas može vrlo lako da ga primeni

Manekenka Danijela Dimitrovska važi za jednu od najlepših dama iz sveta mode kod nas, koja se trudi da neguje prirodnu lepotu. Takođe, uvek joj je važno da bude u top formi. Iako je za njen fenomenalan izgled najviše zadužena zdrava ishrana uz redovan trening, ova lepotica se i godinama pridržava jednog “pravila”.

– Trudim se da jedem što zdravije, a to podrazumeva i broj obroka i njihov kvalitet. Naravno da ponekad zbog obaveza ne stižem to do kraja da sprovedem u delo, pa tada ne biram šta jedem. Imam četiri do pet obroka u toku dana, sa užinama. Moram da naglasim da sam hedonista i da nikada nisam bila na dijetama, ali je u mom slučaju ‘tajna’ u tome da jedem gotovo sve, samo u manjim količinama – rekla je jednom prilikom Danijela.

Ali, trik kojem pribegava je taj da već dugo vremena za doručak vrlo često jede palentu.

– Stiglo mi je par poruka sa pitanjem šta sam to doručkovala. U pitanju je palenta. Mama me je još kao malu ‘navukla’ na ovakav doručak. Ja dodam jogurt, ali po želji možete dodati sir, kiselo mleko, pavlaku – napisala je prezgodna manekenka.

Bivša žena voditelja Ognjena Amidžića vodi veoma računa i o nezi lica, koji menja u skladu sa potrebama organizma, ali i sa starosnom dobi.

– Važno je da pronaćete eksperte sa kojima ćete se posavetovati oko adekvatne nege. Volim da istražujem na ovom polju. Praktikujem slojevito čišćenje lica. Nečistoće i mejkap uklanjam micelarnom vodom, vršim piling jednom do dva puta nedeljno, a neretko – nakon uklanjanja šminke micelarnom vodom – koristim i bebi sapun. Kad isperem sve to, nanosim serum, a potom i kremu – rekla je Danijela.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Mali: Od januara švajcarska formula plus za usklađivanje penzija

Read Next

REČENICE IZ KULTNIH SRPSKIH FILMOVA KOJE KORISTIMO SVAKOG DANA: Sigurno govorite bar nekoliko, NASMEJAĆETE SE DO SUZA