DANAS URADITE VODENI RITUAL – EVO KAKO DA VAM PUN MESEC U VODOLIJI OSTVARI ŽELJU: 24. jul je dan za čišćenje energije

24. jula je odlična prilika za energetsko čišćenje i manifestaciju želja, jer se događa pun Mesec u Vodoliji. Trebalo bi da uradite ovaj vodeni ritual…

Izvor: Shutterstock

Pre nego što započnete ritual treba da očistite svoj um i otvorite svoje srce. Ako osetite da vam naviru negativne misli, jednostavno vratite svoj fokus na sadašnji trenutak i otpustite brige. Fokusirajte se samo na momenat u kom ste.

Pročitajte još

Ritual Mesečeve vode za pun Mesec u Vodoliji 24. jula:

Potreban pribor: Staklena tegla sa poklopcem i voda iz česme.

Šta treba da uradite: Napunite staklenu teglu vodom iz česme, zatvorite je poklopcem i preko noći ostavite na Mesečevoj svetlosti. Dok ostavljate vodu napolju, provedite nekoliko minuta pored tegle, razmišljajući o svojim namerama tokom lunarnog ciklusa koji sledi. Ujutru uzmite teglu sa vodom i koristite je na neki od ovih načina:

Popijte vodu iz tegle, tako što ćete uzimati gutljaj ili dva svakoga dana, podsećajući sebe na svoje namere i želje i na moć Meseca.

– Okupajte svoje kristale u toj vodi, jer kristali mogu upiti sve vrste energije. Pranje kristala u Mesečevoj vodi osvežiće ih i pojačaće njihovu snagu.

– Koristite ovu vodu za lično ulepšavanje. Stavite je u bočicu sa raspršivačem, dodajte nekoliko kapi svog omiljenog esencijalnog ulja i koristite je kao tonik za lice svakog jutra.

Uvek razmišljajte o snazi punog Meseca i svojim željama i namerama tokom ovog ciklusa.

Izabrano za vas…

Izvor: Sensa

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

OTERAN U LUDNICU, OČEVA POHLEPA GA UNIŠTILA: Životna priča najpametnijeg čoveka na svetu, koji to nije želeo da bude!

Read Next

NATAŠA BEKVALAC: Teško mi je da održavam figuru! Volim da uživam u svim blagodetima u životu!