DAME, OBAVEZNO SREDITE KUĆU VEČERAS! Žene se spremaju za pomračenje Meseca, 3 stvari mogu da privuku sreću

Evo kako da provedete sledećih šest meseci u blagostanju!

Izvor: Shutterstock , Youtube / Sarah Therèse

Sutra je pun Mesec i to Strelcu koji voli slobodu, a Sunce je u Blizancima, brbljivim i sklonim žurbi. Čekaju nas brojna pitanja – kako da ostvarim slobodu ali da mi ona donese sreću, šta treba da kažem bliskima a šta da prećutim, kako da provedem sledećih šest meseci u blagostanju?

Možda će vas zanimati

Nije lako izdržati energiju pomračenja i punog Meseca, a efekti će se osećati čak pola godine. Vreme je da se odbace neka stara uverenja, jer i dalje traje kvadrat s Jupiterom.

Svi znaci treba da daju sebi vremena za ozbiljna razmišljanja tokom punog meseca. Šta je potrebno da krenem napred? U kom pravcu želim da se razvija moja veza?Zašto ne uspevam da ostvarim trajnu ljubav? Dajte sebi priliku da spontanim pisanjem o ovim temama vaša podsvest da odgovore.

Možda će vas zanimati

Ako niste skloni pisanju, uzmite omiljenu knjigu i otvorite je nasumice i pritisnite prstom neki pasus ne gledajući u stranicu. Prepišite taj pasus i dobro se zamislite nad njim. Nosi poruku koju ćete vi umeti da protumačite.

Ovo pomračenje treba dočekati u urednoj kući. Raščistite sve površite, sklonite višak sitnica. Pobacajte sve stare stvari koje vam stoje u dnevnoj sobi i kupatilu: stare novine, ispražnjene teglice i bočice kozmetike.

Dočekajte pun Mesec mirni i bez pretrpanog rasporeda i dajte sebi oduška u toj atmosferi.

Možda će vas zanimati

Izvor: Lepa&Srećna

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

ČUVA IMUNITET, PODSTIČE USPEH I SMANJUJE STRES: Kako na poslu uraditi blagotvoran mentalni trening

Read Next

ONI SU NAJVEĆE KUKAVICE NA SVETU: U ova 4 znaka nikad, ali nikad ne smete da se pouzdate!