ČUVENI RUSKI ASTROLOG OTKRIVA: Ova 3 znaka očekuje veliki novčani dobitak u maju!

Maj je mesec veliki promena, Venera ulazi u znak Bika i svima nam donosi talas pozitivne energije. Na svim aspektima ćemo osetiti poboljšanje, a ruski astrolog Pavel Globa otriva koja to 3 znaka očekuje i iznenadni veliki novčani dobitak: 

Bik

Ovog meseca su vam zvezde posebno naklonjene, pa pametno iskoristite to. Ukoliko ste planirali da pokrenete privatni biznis, sad je pravo vreme za to. Astrološki aspekti su odlični, kaže astrolog. Možete očekivati novčani dobitak ili povišicu kojoj se niste nadali.

NE PROPUSTITE

Škorpija

Venra u znaku Bika će pozitivno uticati na sve osobe rođene u ovom znaku. Sav trud koji ste uložili do sad će se isplatiti. Nadređeni će znati da cene vaš rad, pa možete da se nadate finansijskom boljitku sredinom meseca. Ukoliko ste planirali da promenite radno mestu, sada je pravo vreme. Prilike će se otvarati same od sebe. 

Lav

Došlo je vreme da odahnete i počnete da uživate. Sve što ste do sad radili, konačno počinje da se isplaćuje. Baš kao i Škorpijama i za Lavove počinje neverovatno uspešan period. 

(Stil.kurir.rs)

NE PROPUSTITE

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. APRIL: Izuzetno povoljan dan za sve znakove!

Read Next

PRIVLAČI SREĆU I BLAGOSTANJE, A LEGENDA KAŽE DA JE NASTAO OD ISUSOVIH SUZA: Ovaj raskošni cvet treba da ima svaka kuća!