ČUDOTOVORNI KOKTEL MLADOSTI: Prkosite vremenu uz magičan recept čuvenog ruskog lekara

Većina nas, a posebno žene, na “kupovinu mladosti” troše gomilu novca. Dobri saveznici lepog i negovanog izgleda nalaze se i u prirodi, a aronija je prepuna vitamina i dragocenih mikroelemenata.

Ako želite što duže da zadržite mladolik, negovan izgled, poslušajte savet ruskog lekara Genadija Malahova. On je podelio recept za prirodan koktel mladosti koji možete da napravite kod kuće. Poznato je da je aronija puna vitamina i idealna za podizanje imuniteta ali uz pomoć ove magične biljke možete i prkositi godinama. Potrebna je čaša puna bobica aronije.

Svaku pojedinačnu aroniju probodite čačkalicom, pa ih sipajte u teglu i prelijte sa pola litra kvalitetne votke. Dodajte još i 2 kašike meda. Sve dobro promešajte, pa zatvorite teglu i ostavite je da odstoji na sobnoj temperaturi nedelju dana.

Tri puta dnevno pre jela popijte po jednu kašiku ovog koktela, tokom 14 dana. Ako vam smeta alkohol, sipajte svaki put kašiku koktela u pola čaše ključale vode. Alkohol će ispariti, a korisni sastojci će ostati i popićete ih u vidu čaja.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

NIŠTA NIJE EFIKASNO KAO VOJNIČKA DIJETA: Skida do 5 kilograma za samo 3 dana, a možete da jedete sladoled!(JELOVNIK)

Read Next

SIMPTOMI SUNČANICE: Prvo što treba da uradite da stanje ne bi postalo još opasnije!