ČUDESNA BILJKA ZA ORGANIZAM: Ima dugu istoriju neverovatne hranljivosti i koristi se za ljudsko zdravlje od davnina!

Poznata i kao peruanski ženšen, maka ima dugu istoriju neverovatne hranljivosti i koristi za ljudsko zdravlje. U vreme Inka, maka je korišćena kao hrana za borce, jer je davala snagu, a kasnije je proglašena za hranu kraljevske porodice. Korisni deo make zapravo je koren. Plantaže na kojima raste maka nalaze se u lepoj zemlji Peru, na planinskim vrhovima. Izložena ekstremnim temperaturama ispod nule noću i sasvim suprotno nepodnošljivo visokim temperaturama tokom dana, čini se da je maka u svojoj oazi i da se dobro razvija, za razliku od mnogih drugih biljaka, koje ne bi preživele. Zbog specifičnih uslova u kojima maka raste, veoma je teško odgajati je negde drugde. Zato je odlična zamena 100% prirodni suplement.

Maka prah, Preparat maka, Hangar

Maka ima moć da uspostavi homeostazu u organizmu, to je balans, ravnoteža, jednakost normalnog toka metabolizma u telu. Maka je snažan antioksidans koji se bori protiv starenje i omogućava zaštitu ćelija. Poznat je i kao važan način za obezbećenje hranljivih sastojaka za obnovu gustine kostiju kod ljudi sa osteoporozom. Maka je hranljiva materija koja je korisna i za muškarce i za žene.

Za žene, makamože da: poboljša libido, poveća energiju, izdržljivost i kondiciju, pomaže u prevazilaženju depresije i hroničnog umora, poboljšava imuni sistem, pomaže u borbi protiv simtoma menopauze, smanjuje anksioznost, poboljšava hormonski balans, poboljšava koncentraciju.

Za muškarce, maka može da: pomogne u oporavku, balansira njihovo zdravlje, poveća libido, poveća energiju, izdržljivost i kondiciju, poveća broj spermatozoida, mobilnost i formiranje, poboljša imuni sistem, poveća nivo testosterona, pomogne kod erektilne disfunkcije, pomogne u izgradnji mišićne mase.

Pakovanje od 50 maka kapsula možete poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.000 rsd.

* Za naručene dve i više kutija, dostava je besplatna.

** Još sjajnih preparata, po pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

SINDROM KARPALNOG TUNELA: Evo šta da radite kada vas zaboli šaka i kako sprečiti razvoj bolesti!

Read Next

BIĆE VINA I ROMANTIKE: Ekskluzivno premijera nove pesme Nede Ukraden!