Crni Mesec u Vagi, njima će biti “toplo u krevetu”: U narednih 9 meseci čeka nas pucanje po šavovima i fatalne ljubavi

Crni Mesec ili Lilit ušao je u Vagu i tu ostaje narednih devet meseci sasvim dovoljno da napravi dar – mar u našim životima. Kako je Vaga 7. polje prirodnog horoskopa koja je zadužena za ljubavne odnose do kraja marta 2025. biće vrelo u krevetu, mnogi će iskusiti fatalne ljubavi, ali i pucanje po šavovima i afere koje brzo bivaju otkrivene.

Najgore će proći parovi koji već dugo vremena životare bez istinskih emocija, a nespremni da započnu novu životnu fazu. Njima dolazi kraj koji je odavno na vidiku.

Horoskop, Horoskopski znakovi, vaga
foto: Shutterstock

Legenda o Lilit

Prema legendi Lilit je bila prva Adamova žena napravljena od zemlje kao i on koja je želela da ima ista prava kao i on. Zbog toga je odbačena i prognana, pa je Bog od Adamovog rebra stvorio Evu.

U astrologiji, Lilit se smatra za drugi tamni Zemljin satelit koji se kreće na udaljenijoj orbiti od Meseca zbog se ne vidi pa nosi ime Crni Mesec. Lilit u astrologiji predstavlja iskonsku strast, vanbračne afetre, ljubavnicu, osvetu, borbu za žensku prava, destruktivnu silu kojoj muškarac ne može da odoli i koja ruši sve pred sobom.

Šakira i Žerar Pike
foto: Profimedia

Biće ovo period skandala i vanbračnih afera

Kad se nađe u znaku Vage koji je 7. polje prirodnog horoskopa koji simbolizuje ljubav i po svojoj prirodi teži balansu to znači da narednih devet meseci u ljubavnim odnosima sledi turbulentan period između onoga što imamo i onoga za čim žudimo.

Lilit u Vagi će uzburkati strasti, potisnute snove koji, kad se pojave na površini naše svesti, dobijaju ogromnu snagu i dominiraju našim postpucima.

Par, Ljubav, Ljubavni par
foto: Sergejs Rahunoks / Alamy / Alamy / Profimedia

Zato ćemo u narednih devet meseci biti svedoci brojnih skandala javnih ličnosti, pucanja višedecenijskih brakova zbog preljube i želje da zadovoljmo ono iskonsko u nama.

Lilit je važna tačka u natalnom horoskopu i njena pozicija govori o onome što je najdublje skriveno u podsvesti. Ona opisuje naša instiktivna ponašanja, se*sualnost, egoizam i potrebu za destrukcijom.

Posebno kritičan period će biti oko 4. septembra

Ona ne može biti sputana, pa se muškarci žene Evom koja predstavlja tip žene koja stvara porodicu, a potajno žude za Lilit koju biraju za ljubavnicu.

Posebano opasan biće period oko 4. septembra kada će se Venera kao vladar znaka Vage spojiti sa Lilito što će duplirati njenu energiju i snagu.

Stil/Srećna republika

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

Prvi znak da imate masnu jetru možete videti na licu: 5 simptoma koje ne smete da zanemarite

Read Next

Sex šop: Vaš vodič za prvu posetu