Copper crvena je trend no.1 u bojenju kose i navešće vas da odmah zakažete frizera

Foto: Profimedia

Ako želite da osvežite svoj beauty look, imamo predlog.

Stiže naše omiljeno doba godine, a sa njim i želja za eksperimentisanjem. Već ste probali plavu, smeđu, crnu boju kose, ali i dalje niste pronašli nijansu koja vam savršeno pristaje? Možda je to copper crvena!

Kada se početkom marta Gigi Hadid prvi put vratila na modnu pistu posle porođaja, svi su bili oduševljeni. Prvo – njenom besprekornom linijom, a drugo – novom bojom kose.

Naime, Gigi je odlučila da svoju tamnoplavu kosu zameni vatrenocrvenom, inspirisana glavnim likom iz serije ”The Queen’s Gambit”. Za transformaciju je bio zadužen njen dugogodišnji frizer Panos Papandrianos, koji je postignuti look nazvao idealnom kombinacijom boja đumbira i cimeta.

S obzirom na to da je Gigi kao najpoznatiji model današnjice poznata po beauty transformacijama, sačekali smo da vidimo da li je u pitanju samo prolazna faza. Mesec dana kasnije, ispostavlja se da je zaista u pitanju trend, i to najaktuelniji ove sezone. Na nedeljama mode osvanuo je kod brenda ERDEM, ali i mnogih drugih.

Srećnice koje su rođene sa riđom bojom, sada mogu da se opuste i uživaju u svojih pet minuta slave, a mi koji nismo među njima treba da počnemo sa pripremanjem kose za drastičnu promenu. Proces farbanja biće jednostavniji prirodnim plavušama, jer im je zbog svetle baze, dovoljno samo jedno farbanje da postignu pravu nijansu.

Spektar tonova je nepregledan od najsvetlije boje breskve – koja se preporučuje svetlijoj puti, preko boje ljubičice i brusnice – za tamniju put, pa sve do tonova rubina i bakra – koji pristaju apsolutno svima.

Ukoliko se zaista odlučite za jednu od nijansi crvene, imajte u vidu da je redovno farbanje i održavanje boje, kao i nega kose, nešto što će postati vaša dnevna rutina.

Ako nas pitate, biće vredno truda!

Copper crvena je trend no.1 u bojenju kose i navešće vas da odmah zakažete frizera

Evo 5 predloga najlepših holivudskih frizura i kako da ih sami napravite

Raskošne lokne? Ova frizura je trend no.1 za odlazak na posao!

Inicijalizacija u toku…

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Fotografije Korisnika – Hipostilna dvorana u Karnaku, Egipat – Travel Magazine

Read Next

KOJE BOLESTI MOGU DA NAS STIGNU POSLE PRELEŽANE KORONE I KAKO DA SE IZLEČIMO: Savetuje pulmolog Tatjana Radosavljević!