Čista istina: Način hodanja otkriva vaš karakter

Način na koji hodate mnogo govori mnogo o vama

Držanje i govor tela igraju važnu ulogu kad je reč o samopouzdanju. Loš položaj ramena, glave i  pogrbljenost tokom hoda utiču kako na fizičko, tako i na psihičko stanje pojedinca.

Mogu da odrede vaš karakter, ali i da drugima pruže sliku o vama.

Zbog toga stručnjaci objašnjavaju na koji način vaš korak određuje kakva ste vi osoba.

Za osobe koje hodaju pogrbljenih leđa i glave smatra se da imaju problem sa niskim samopouzdanjem. Takve osobe na osnovu svog držanja tela pokazuju drugima da su sramežljive, a neretko i tužne. Uglavnom zarobljene u sopstvenim mislima, ne obraćaju previše pažnje na to u kakvom položaju se nalazi njihovo telo prilikom hoda.

Slični tekstovi

S druge strane, osobe koje hodaju “elegantnim stavom” vrlo često na taj način žele da pokažu da su jake, odlučne i da “čvrsto stoje na svojim nogama”, međutim, to je varka. One se zapravo lagano njišu prilikom hoda što odaje utisak da se osećaju bespomoćno i da imaju neki problem za koji im je teško da pronađu rešenje.

Osobe koje su hiperaktivne najčešće zauzimaju položaj prilikom hodanja gde je glava blago nagnuta ka napred. To su osobe koje su takođe sklone preteranom razmišljanju, ali i samoispitivanju kako svojih, tako i tuđih postupaka.

U samom položaju tela prilikom hoda glavno mesto svakako zauzima kičma. Ako je držanje tela napravilno, može izazvati različite bolove u leđima koji ako se uspešno ne leče, dovode do bolesti kičme.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Čudotvoran domaći lek u borbi protiv virusa i prehlade

Read Next

Ako ovo volite u seksu, definitivno ste nastrani!