Čišćenje kuće nikad lakše: Prirodno sredstvo koje otklanja fleke kao magijom

Iako se, bar što se vremena tiče, čini da još uvek nije idealno vreme za započinjanje većih radova po kući, verujte nam na reč – kada ako ne sada? I za takav jedan podvig vam nije potrebno nešto mnogo para, naprotiv!

Sve je više preparata za čišćenje koji se mogu napraviti od sastojaka koje uvek imamo u kuhinji, pa zato zaista nema opravdanja za izležavanje – zasučite svoje rukave i prionite na posao!

Univerzalno sredstvo za čišćenje koje svaka kuća treba da ima sastoji se od:

  • 3% hidrogena
  • tečnog deterdženta
  • sode bikarbone

Da biste ga napravili potrebno je da najpre tri kašike sode bikarbone pomešate sa tri kašike tečnog deterdženta (koji god imate pri ruci) i da toj smesi dodate šest kašika hidrogena.

Slični tekstovi

Jednom kada sve to dobro sjedinite dobićete gustu smesu koju zatim možete koristiti za skidanje upornih fleka kako sa garderobe tako i sa nameštaja.

Istovremeno, možete uzeti i kašiku, dve napravljenog sredstva i pomešati sa vodom koju ste prethodno pripremili za čišćenje pa njome isprobati skidanje masnih fleka i sa drvenih ali i staklenih površina.

Ukoliko baš i niste zainteresovani da ovaj postupak ponavljate na svakih nedelju dana možete slobodno napraviti i veće količine ovog univerzalnog sredstva pa ga zatim koristiti kao prvu pomoć kod nepredviđenih situacija u domaćinstvu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

OVAKO JE VELIKI PISAC I NOBELOVAC VIDEO ŽIVOT: Sreća je kod inteligentnih ljudi – najređa stvar koju znam!

Read Next

Napravite sami: Lekovito ulje od belog luka čini čuda