Čim je videla bebu svoje prijateljice shvatila da je muž vara

Kada je tiktokerka Hejli saznala da je njena najbolja prijateljica trudna, radila je sve kako bi joj olakšala taj zahtevni period. Pored obaveza oko svoje troje dece, vozila je drugaricu na sve preglede, a bila je uz nju i tokom porođaja.

Međutim, tri dana kasnije, kada je prvi put u rukama držala ćerku svoje prijateljice, ošamarila je okrutna istina. Shvatila je da je njena prijateljica imala aferu sa njenim suprugom.

@haileymae93

#wedorecover #sobrietytok #abusesurvivor

♬ Sound from thereal mikehancho – 10Dimes

Dok je Hejli menjala pelenu bebi, primetila je da novorođenče ima dva komadića hrskavice s obe strane vrata, što je njen sin nasledio od svog oca.

Slični tekstovi

– Primetila sam da beba ima ono što mi zovemo ‘izbočine od kuglanja’, što takođe imaju njegova deca. Znala sam da je ona dete mog muža – objasnila je Hejli u viralnom TikToku videu koji je pregledan preko tri miliona puta..

U trenutku kada je to shvatila bila je pored svoje najbolje prijateljice, koja je odmah znala šta se događa.

– Obe smo videle mladež i pogledale se. Morala sam da izađem jer mi je bio potreban trenutak da sve procesuiram – priznala je Hejli.

Kada se vratila u kuću, najbolja prijateljica je odmah priznala aferu, ali njenom bivšem suprugu bili su potrebni meseci da prizna aferu.

Još čudnije je što se njena najbolja prijateljica preselila u njihov dom kako bi međusobno pomagale jedna drugoj sa decom. Čak i nakon što se iselila, ostale su u dobrim odnosima.

– Na kraju dana, njena ćerka je sestra mojoj deci. Želim da oni budu svesni toga – rekla je korisnica TikToka, koja je otkrila i da se razvela od supruga i da njena najbolja prijateljica takođe više nije u kontaktu sa njim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

ONA JE SVOJU LEPOTU POŠTENO PLATILA: Sa 21. godinom proslavila se skandaloznom veridbom, a evo kako izgleda danas!(FOTO)

Read Next

Stefanović u Španiji, potpisano pismo o namerama za nabavku vojnih vazduhoplova