ČETIRI DANA NAKON ŠTO MU JE UMRLA SUPRUGA, STIGLA MU JE PORUKA OD KOJE GA JE PODIŠLA JEZA: Ostao je u potpunom šoku!

Pablo Renistas je tragično i prerano izgubio suprugu, a onda su se desile neverovatne okolnosti…

Njegova supruga, Karmela Renistas (41) preminula je od posledica novog soja koronavirusa, a od blagih simptoma do kobnih posledica prošlo je samo 6 dana, i nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

Pablu je za smrt supruge javio doktor iz crvene zone, a kada je došao po njene stvarti, rekli su mu da mu je supruga bila hrabra i nasmejana do poslednjeg trenutka.

Njegova supruga, Karmela Renistas (41) preminula je od posledica novog soja koronavirusa, a od blagih simptoma do kobnih posledica prošlo je samo 6 dana, i nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

Četiri dana nakon njene smrti, Pablo je dobio poruku na telefonu, a kada je vidio od koga – srce mu je stalo – pisala mu je Karmela!

“Dragi, ne brini u dobrim sam rukama. Mislim da ću se izvući, jaka sam. Ako odem, sahrani me gde smo se davno dogovorili i kreni dalje. Ne smeš da budeš sam. Znala sam oduvek da sam ulovila ženskaroša, tako da slobodno idi što pre i upoznaj neku lepoticu. To ti želim od srca. Ljubi te Karmela.”

Ništa mu nije bilo jasno i sav uspaničen ispričao je sedamnaestogodišnjem sinu šta se upravo dogodilo, a onda je i dobio pojašnjenje.

U Natalu su danima dva glavna mobilna operatera imala probleme sa vezom, pa su mnogima poruke stizale i po nekoliko dana kasnije, a neki ih nisu ni dobili.

Žena mi je zaista poslala poruku kada je došla u bolnicu i posle toga više nije uzimala telefon u ruku. Vidi se po poslednjem datumu kada je bila na mreži, proverio sam na njenom telefonu. Sada mi je posle ovog što je napisala još teže, ne znam šta ću od bola. Otišla je predivna osoba i ljubavmog života”, rekao je za lokalne medije Pablo Renistas.

Njegova priča šokirala je sve u državi Rio Grande do Norte, a priču su preneli i neki od vodećih portala u Brazilu.

(Stil.kurir.rs)

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

U OVOM ZNAKU SE RAĐAJU SAMO POSEBNI LJUDI: Ako spadate u ovu grupu, predodređeni ste za velike stvari!

Read Next

Mali trik iskusnih baštovana: Vaše biljke cvetaće kao nikada pre