Ceo život pogrešno usisavate? Profesionalci otkrili neverovatan trik (video)

Retko ko uživa u obavljanju kućnih poslova i svi se trude da ih što pre završe, a jedan od najmanje omiljenih je svakako usisavanje. Ali, jedna TikTokerka i ljubiteljka čišćenja tvrdi da bi vam se to dugoročno moglo obiti o glavu.

Korisnica koja stoji iza profila @thebigcleanco tvrdi da ceo život pogrešno usisavamo. Naime, brzi pokreti usisivačem gore-dole zapravo nam samo otežavaju posao.

„Evo saveta profesionalne čistačice. Ponekad treba usporiti. Usisavanje brzim pokretima je haotično i neuredno i time ne zahvatate određene delove“, rekla je u ona u snimku.

@thebigcleanco

#vacuuming #cleantok #professionalcleaning #cleaningtips #cleaninghacks

♬ original sound – The Big Clean Co

Slični tekstovi

Potom je demonstrirala „ispravnu“ tehniku usisavanja polako prelazeći po tepihu u savršeno ravnim linijama te je ponovno prešla po istoj liniji kako bi temeljnije obavila posao.

„Neki ljudi kažu da se radi o opsesivno-kompulsivnom poremećaju, ali samo je metodično i obezbeđuje da svaki dio poda bude usisan dva puta i da ne preskačete nijedan deo“, objasnila je TikTokerka.

Video je postao viralni hit s više od 1,3 miliona pregleda, a korisnici u komentarima nisu krili oduševljenje njenom metodom.

„Ista stvar važi i za peglanje kose – idite sporije kako bi što brže obavili posao“, „Ovako i ja usisavam jer dva puta pređem preko neke površine, plus izgleda lepo“, „Tako je, usisavanje nije fizika vežba i brzim pokretima nećete ništa počistiti“, „Zanimljivo i korisno“, pisali su korisnici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Ove stvari nikada ne smete da kažete svom partneru

Read Next

Bivša manekenka pokazala izvajano telo u 56. godini (foto)