Čekaju ih i ljubav i novac: 4 znaka kojima maj donosi ogromnu sreću

Maj je definitivno njihov mesec. Čekaju ih i novac i ljubav, kao i uspeh na poslu.

Evo kojim znakovima zodijaka maj donosi uspeh na svim poljima.

Ovan

Peti mesec u godini donosi Ovnovima uspeh na polju karijere i ljubavi. Kada je karijera u pitanju sledi promena posla za neke Ovnove jer će dobiti ponude koje je teško odbiti. Prihvatite ih samo ako imate baš sve informacije vezano za tu poziciju. Takođe, sledi vam uvećanje finansija.

Kada je ljubavni život u pitanju stvari se lepo odvijaju. Sa postojećim partnerom imate divnu komunikaciju, razumete se i bez puno reči. Slobodnim Ovnovima je naglašena intuicija (čemu vi niste baš skloni) i odlično je da je poslušate kada je ljubav u pitanju. Postoji mogućnost udvaranja preko posla, saradnika.

Slični tekstovi

Bik

Maj je Bikovima na neki način prekretnica u poslu i karijeri. Potrebno je da radite punom parom i uspeh zagarantovano sledi krajem meseca. Uspeh u smislu povećanja zarade i promene pozicije. Emotivni život za slobodne Bikove je naglašen jer sada možete upoznati srodnu dušu.

Rak

Sada je potrebno da zaista gledate samo sebe. Imate velike šanse da napredujete u karijeri, ali samo ako ne sumnjate u vaše sposobnosti i ako imate vere u sebe uspeh je tu.

Imaćete i pomoć od kolega i nadređenih. Nemojte misliti da ste sebični. Nikome ništa ne dugujete u poslovnim odnosima. Slobodni Rakovi imaju predispozicije da prijateljstvo preraste u ljubavni odnos. Možda neće dugo potrajati, ali se slobodno upustite u romansu.

Škorpija

Slobodne Škorpije će početkom meseca uploviti u ljubavnu vezu koja će odmah preći u zajednički život. Veza će biti puna strasti. Na polju karijere vam predstoji jako uspešan mesec. Sada je pravi momenat da popričate sa šefom jer će te imati njegovu podršku. Takođe, i kolege vas podržavaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Dileta uživa na plaži sa dečkom, uhvaćena u nikad izazovnijem izdanju (foto)

Read Next

Skandal u komšiluku: Princ ustrelio najvećeg medveda u Evropi (foto)