ČEKA NAS MLAD MESEC 10.07.2021: Stiže period kada se menja SVE!

Čeka nas još jedan novi mesec. Ovoga puta je u znaku Rak i to će se dogoditi 10.07.2021 u 05:18po našem vremenu. Mladi mesecje početak mesečevog ciklusa, sa stanovišta astrologije, trenutak kada Sunce i Mesec postaju pod istim znakom i stepenom, čineći konjunkciju. U životu je to ravnoteža uma i osećanja.

Mladi mesec u Raku

Šta treba da znamo da bismo živeli mesec dana sa najmanje gubitaka i najboljim rezultatom:

1. Znak Rak će stvoriti pozadinsko raspoloženje.Ali bez obzira na to, ono na šta najmanje obraćamo pažnju, najviše nam stvara rizik. Rak je emocionalni znak i te emocije nisu trajne, ali kada dodirnu one pogađaju baš u ono što je vredno i značajno. To znači da ćete biti oprezni kada vas neko negde angažuje, posebno ako vam kažu da predstavljate vrednost. Štaviše, od 11.07.2021. I Merkur će preći u znak Raka (do 28.07.2021.) I biće mnogo toga u informacijama koje će se emitovati. Da li ste povređeni zbog onog što je važno i smisleno? Ne traćite vreme i razmotrite ovo pitanje.

2. Dve retro planete vraćaju nas na pitanja koja su se već dešavala ranije.Najverovatnije neće biti novih, ali svejedno morate ostaviti ono što ste godinama vukli za sobom. Pojaviće se stare teme, pitanja, možda u novoj perspektivi. Retro Neptun će dodati maglu i iluziju o onome što se dešava okolo. Stoga, budite oprezni u odlukama. Ali to je sjajan period da raspršite iluzije u sebi, da razradite svoja uverenja i blokade. A s obzirom na harmoniju aspekta, takav rad će ići mnogo brže i efikasnije. Možete čak i da prevlačite prstom po generičkim programima. Pluton je za Mesec u Raku teška planeta. Hoda njime je poput klizališta na putu, a s obzirom na to da je planeta retro, ​​ponovo će nas staviti pred izbor koji je već dugo trebao biti prihvaćen u životu, odreći se nečega ili nekoga, podvrgnuti svojevrsnom čišćenju ometajućih faktora. Uzimajući u obzir aspekt opozicije, ovo će se dogoditi prilično grubo i iznenada.

3. A Uran u sekstilu doneće mnoga iznenađenja kojima ćete se morati brzo prilagoditi.Plus je što će oni koji neće odustati ovog meseca dobiti bonuse na koje sada ni ne računaju. Mana je što morate brzo da reagujete. Naravno, biće teže onima koji polako donose odluke u životu.

Evo kako da ovo vreme najbolje iskoristite: razmislite šta vam smeta

Usredsredite se na svoje unutrašnje stanje, kako se osećate. A ako je ovo prisutno u vašem životu, onda razmislite kako se možete osloboditi stega. Ne donosite brzinske odluke ako vas neko aktivno požuruje i uznemirava. Ali brzo reagujte na situacije koje same dođu u vaš život počnite da radite na ukorenjenim uverenjima, koji vas ometaju sa generičkim programima koje ste nasledili da ne bi išli dalje do vaših potomaka.

Oslobodite se navika koje vam štete.

(Stil.kurir.rs)

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

ŠTA TERA NOVAC IZ VAŠEG NOVČANIKA: Rešite se ovoga što pre, u suprotnom finansijski ćete potonuti!

Read Next

Ne morate koristiti skupa sredstva za čišćenje: Uz ovaj trik WC šolja zablistaće!