BURMANSKA ASTROLOGIJA: Dan rođenja precizno otkriva baš sve o vašem karakteru!

Burmanska astrologija nastala je u samostanima mjanmarskih redovnika, a poznata je pod nazivom – Mahabote. Temelji se na broju osam, koji ima snažnu simboliku za ljude u Mjanmaru (nekadašnjoj Burmi), i sve se vrti oko toga – osam planetarnih energija, osam dana u nedelji, osam strana sveta i osam horoskopskih znakova.

Kako postoji sedam dana u nedelji, monasi su podelili sredu na dva dela, svaki ima po 12 sati – od ponoći do 12 i od 12 do ponoći. Za strane sveta veruju kako svaki od osam smerova ima svoju jedinstvenu vibraciju i simbolizuje određenu energiju, prenosi Atma.

Svaki od osam horoskopskih znakova povezan je s jednom životinjom, a da bi otkrili koja ste vi, najpre treba da saznate koji dan u nedelji je bio kada ste se rodili. Ukoliko je bila sreda, tada morate znati i u koliko sati ste došli na svet.

Energični ste i nemate naviku da dopustite da vas padovi i trenutni neuspesi obeshrabre. Dobri ste mentori i znate da budete inspiracija drugima.

Ponedeljak – Tigar

tigar

Utorak – Lav

Za vas se može reći da ste srećni i puni entuzijazma. Volite da rizikujete, vi naprosto uživate u izazovima, oni vas ispunjavaju. Po prirodi ste vrlo strastveni i često ste u centru pažnje. Skloni ste da kontrolišete sve što radite i izuzetno ste nezavisni.

Sreda od 00 do 12 – Kljovasti slon

Devojka, Umetnička fotografija, Proleće

Četvrtak – Pacov

Petak – Gvinejska svinja

Subota – Zmaj

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

LAKE NOTE ZA DOBRO RASPOLOŽENJE: Premijera novog singla Bojana Ivanovskog

Read Next

NEMI TIKTOKER HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Evo zašto ga prati 50 miliona ljudi! (VIDEO)