Bukvalno spašava život: Čudotvorna soda bikarbona rešava 5 tegoba

Koristite je redovno, pomaže kod ovih 5 problema:

1. Bol u grlu

Po istom receptu kao i kada vas boli stomak, možete rešiti i bol u grlu, jer ona vrlo efikasno uklanja bakterije koje vam mogu stvarati bol i kašalj.

2. Stomačne tegobe

Ukoliko imate stomačne tegobe soda bikarbona ih može uspešnije rešiti nego recimo neki probiotik. Uverite se u to i sami tako što ćete kašičicu medicinske sode bikarbone rastvoriti u pola čaše vode i popiti na iskap.

Slični tekstovi

3. Soda kao suvi šampon

Ako nemate vremena da operete vašu kosu, možete da koristite sodu bikarbonu kao suvi šampon da bi upila ulje i verujte da ste ovako spasli kosu od izlaganja fenu barem za ceo jedan dan.

4. Listanje noktiju i zanoktice

Probleme sa noktima kao što su listanje ili stvaranje zanoktica takođe može uspešno rešiti, ali ovde će vam biti potrebno i malo jabukovog sirćeta. Sipajte kašičicu sode i kašičicu jabukovog sirćeta u neki manji sud, pomešajte, i dobićete savršenu kremu sa kojom možete mazati ruke više puta dnevno.

5. Soda rešava prehladu i jača imunitet

Probajte da jednu kašikicu medicinske sode rastvorite u 250 ml vode i da u to dodate sok od pola sveže isceđenog limuna i otarasićete se prahlade bez lekarske pomoći. Svako veče pred spavanje je možete popiti sa pola čase mlake vode,sto je savršeno za imunitet.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Ne morate više koristiti hemikalije: Brzi trikovi za čišćenje i najupornije prljavštine sa kade i tuš-kabine

Read Next

Nova studija: Oči mogu da otkriju koliko ste inteligentni