BUDITE SIGURNI U VOŽNJI: Auto kamera koja automatski čuva snimak u slučaju udesa, sada je na ekstra sniženju!

Bezbednost u saobraćaju nikada nije bila na visokom nivou, međutim, stanje se pogoršava iz dana u dan. Bahatih vozača je sve više, pešaka takođe. Zapravo bi nam trebalo još nekoliko para očiju kako bismo mogli da sagledamo kretanje svih učesnika saobraćaja i mogli da odreagujemo na vreme. Ipak, iako izgleda da se samo bahati kreću ulicama, postoji i druga vrsta vozača – savesnih, uključenih u dešavanja na ulici, koji poštuju propise. I uglavnom baš takvi izvuku deblji kraj u nekoj neprijatnoj situaciji. To više ne mora da bude slučaj.

Nastavite da poštujete propise, ograničenje brzine, vezivanje pojasa, znakove na putu, i dodatno osigurajte sebe i svoje najmilije. Kako?

Auto kamera

Budite spremni za svaku situaciju. Ako se nešto i dogodi, događaj ćete imati na snimku, tako da pešak (ili biciklista, drugi vozač, bilo koji učesnik saobraćaja) neće moći da Vam nametne krivicu, niti da Vas okrivi za bilo šta. Držaćete stvar pod kontrolom, potpuno osigurani. Ako neko samouvereno odluči i da Vas tuži za nešto za šta Vi niste krivi, imate snimak koji je prihvatljiv na sudu.

auto kamera

Iskoristite ovo neverovatno sniženje i za samo 1.999 rsd kupite sebi mir na putu. Porudžbinu možete izvršiti klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

NAPUSTITE STO PRE NEGO ŠTO VAM POPUCAJU DUGMIĆI: Četiri jednostavna načina da jednom zauvek prestanete da se prejedate!

Read Next

KADA OSETITE BOL U RAMENU, ODMAH SNIMITE PLUĆA: Dr Marić upozorava da ovaj simptom može da ukazuje na najgore!