Brnabićeva o slučaju “Palma”: Sve informacije podeliti sa nadležnim organima

Brnabić je, na pitanje o optužbama protiv lidera JS Dragana Markovića Palme i na to kako je izgledao njegov poziv koji je dobila pre četiri godine da se pridruži žurki, rekla je da su optužbe koje su iznete veoma važna tema za naše društvo, i da je najmanje potrebno da se ta tema politizuje.

“To su strašne i užašne optužbe ne samo na račun Markovića, već sve koje se tiču bilo kakvog maltretiranja i zlostavljanja žena, a da ne pričam o maloletnoj deci. To nije domen politike”, naglasila je ona.

Brnabić je izrazila uverenje da tako nešto ne treba da se svodi na političku temu.

“Svako ko ima bilo kakvu informaciju o bilo kom slučaju treba da je podeli sa nadležnim vlastima. To nisu zabavne vesti već ozbiljne optužbe”, podvukla je.

Brnabić je kazala da nadležni organi treba da istraže sve te optužbe. Kada je reč o žurki na koju je bila pozvana, rekla je da je dobila poziv, ali da ne zna da li je bilo tamo reči o nekim nelegalnim radnjama.

“Ako treba ja sam spremna da dam svoj iskaz”, podvukla je ona. Ukazala je da je jutros u medijima videla izjavu Predraga Voštinića iz Lokalnog fronta koji je rekao da svako od nas zna nekog lokalnog zvaničniku koji tako nešto radi

“Kako misli da svako ima takvu informaciju. Ja nemam nikakvu, a ako je neko ima treba da je prosledi nadležnim organima”, istakla je ona. Rekla je da je neozbiljno i neodgovorno takve tvrdnje iznositi.

“Ne znam nijednu osobu da tako nešto radi, a da znam prijavila bih je odmah”, istakla je Brnabić.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/9/politika.html

Admin

Read Previous

Vučić i Varhelji o ubrzanju EU puta Srbije

Read Next

Vučić razgovara sa Boreljom u Briselu