Borovčanin uručio opremu bokserima Partizana

Nenad Borovčanin, predsednik BSS, lično je donaciju uručio predsedniku crno-belih Aleksandru Jovanoviću i direktoru kluba Marku Lojpuru.

“Vrlo brzo ćemo pokazati da je sva ova oprema stigla u prave ruke – sa zadovoljstvom je konstatovao kubanski trener Pedro Granada.

Borovčanin je crno-belima čestitao na učinjenom tokom premijernog učešća u Superligi Srbije i dao podršku za strategiju na koju se ambiciozno rukovodstvo odlučilo – na stvaranju sopstvene škole boksa, ali i na takmičarskim ostvarenjima i to bez ijednog stranca u ringu.

Aleksandar Jovanović, predsednik BK Partizan, zahvalio je na podršci BSS i predsedniku Borovčaninu i tom prilikom poručio.

“Ova donacija je razgalila naše momke koje predvodi kapiten i reprezentativac Srbije Vladan Babić. Biće pametno utrošena! Ove godine smo dali znak da smo živi, ali već za sledeću sezonu od novembra ove godine naše ambicije su velike. Sledeća sezona je naša sezona”, rekao je Jovanović.

Bokserski klub Partizan se poput Feniksa izdiže iz pepela, hvata zalet u radu s prvim timom ali i mlađim kategorijama za šta velike zasluge pripadaju i treneru Manetu Marčeti i saradnicima”, zaključio je predsednik Partizana.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Vasović: Osvajanje Lige šampiona je krajnji cilj Radničkog

Read Next

Krejčikova osvojila Rolan Garos