Blagoslov ili prokletstvo: Jedini znak u horoskopu koji može da se prilagodi svakoj situaciji

Ovaj znak Zodijaka se sa svima drugima slaže bez drame, odlični su i lojalni prijatelji, zabavni tokom izlaska, a vole ih i kao kolege na poslu.

U pitanju su Ribe. Ovaj promenjivi vodeni znak fokusiran je na emocije i empatija im je na jako visokom nivou.

Kao prijatelji, Ribe su izuzetno realne i pouzdane. Sa svojom 11. kućom u kojoj vlada Saturn, planeta pravila i odgovornosti, jako ozbiljno shvataju prijateljstva i društvo. Jednom kada vam Riba postane prijatelj, očekujte da je to ‘na duge staze’. Posebno zemljani znakovi često Ribe smatraju za najboljeg prijatelja, podvlači 24sata.hr.

Njihovim sektorom doma i porodice vlada Merkur, promenjiva planeta komunikacije, pa Ribe mogu da preuzmu bilo koju ulogu koja je potrebna unutar grupe. Njihovu radost življenja najviše cene vazdušni znakovi.

Dobre su i u romantičnim odnosima. Iako su na glasu kao introverti i teško se otvaraju, njihovim sektorom romanse i zadovoljstva vlada Mesec, planeta užitka i života u sadašnjosti. Ribe intuitivno znaju šta treba raditi i u kom pravcu ići. U ljubavi se najbolje slažu s drugim vodenim znakovima.

Slični tekstovi

Što se posla tiče, možda imaju reputaciju da žive ‘u oblacima’, ali Ribe zapravo jako dobro rešavaju probleme. Kako njihovim poslovnim sektorom vlada Sunce, lako preuzimaju kontrolu nad sastancima i projektima. Uz to su jako lojalne i boriće se do kraja za kolege. Svi ih žele u svom timu. Vatreni znakovi ih posebno cine kao kolege.

Zaključak je da se Ribe mogu prilagoditi svakoj situaciji. Njihov blagoslov, ali i prokletstvo je što se sa svima pokušavaju povezati na njihovom nivou. Zbog toga Ribe se možda nekad pitaju koji je njihov pravi identitet, ali je jako lako družiti se i zbližiti s njima.

Nijedan drugi znak nije toliko voljan da žrtvuje vlastite potrebe za dobrobit grupe i sagledava situaciju iz različitih perspektiva, piše Yahoo!Life.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

ZAŠTO JE AJNŠTAJN NOVAC OD NOBELOVE NAGRADE DAO MILEVI? I zašto nikad nije video ćerku? Istina tek sad izašla na videlo

Read Next

Вархељи: Приштина да не предузима једностране, дестабилизујуће кораке