BIZARNIJE OD OVOG NE MOŽE: Princ Čarls ovim zahtevima svakog dana maltretira poslugu!

Najstariji sin kraljice Elizabete, princ Čarls, kao i ostali članovi kraljevske porodice, neprestano je pod lupom javnosti. U nedavno snimljenom dokumentarcu otkrivene su navike i zahtevi koje princ Čarls ima, a mnogi su ostali bez reči.

Među poslugom je Čarls čak dobio podrugljivi nadimak – opsednuti princ.

“Njegova pidžama treba da bude ispeglana svakog jutra nakon što se probudi, pertle od cipela se svaki put nakon nošenja vade i stavljaju pod gvozdenu podlogu kako bi bile ravne. Kada u kupatilu mora da bude u tačno određenom položaju, a temperatura vode mora uvek da bude identična”, otkrio je Pol Barel, bivši batler princeze Dajane, koji je takođe jako dobro bio upoznat sa zahtevima princa.

Princ Čarls

Obožava crvene veverice da pušta da trče oko njegove kuće Birkhol u zamku Balmoral u Škotskoj.

Princ Čarls nikada ne ruča.

Voli da se presvlači pet puta dnevno, a ima “bizarne” zahteve za svoju poslugu. Naime, oni svako jutro moraju da peglaju njegove pidžame, a nakon toga i – pertle na cipelama!

Princ Čarls

Princ svuda sa sobom nosi svoju dasku za WC šolju, a spava isključivo na “kraljevskoj posteljini”, koja se pegla i zateže tako da na njoj ne bude nijedne linija, pa takvo nameštanje kreveta traje po sat vremena.

Takođe, voda za kupanje mora da ima tačno određenu temperaturu.

Njegovi zahtevi idu toliko daleko da posluga mora da mu stavlja pastu za zube na četkicu i to u meri od tačno 2,5 centimetra.

(Stil.kurir.rs)

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

ZAŠTO SE KAŽE KOŠTA GA K’O SVETOG PETRA KAJGANA: Iza ove izreke krije se zanimljiva legenda!

Read Next

PRAVI VERNICI NIKAD OVO SUJEVERJE SEBI NE SMEJU DA DOZVOLE: Siguran je profesor Moskovske bogoslovske akademije!