BILA JE ĆELAVA, A JEDNOM JE ČAK NOSILA I PERIKU: O tome zašto i kako ju je Arkan ošišao, Ceca je ovako govorila

Kada je neko na estradnoj sceni od svoje petnaeste godine, razumljivo je da će promeniti skoro sve modne stilove odevanja, ali i izgleda. Cecinput od devojčurka koji peva “Ja sam cvetak zanovetak,” do velike folk pevačice bio je propraćen budnim okom kamera.

Stoga sada imamo uvid u sve promene njenih modnih stilova.

Ceca Ražnatović

Na početku karijere imala je kraću stepenastu frizuru, tzv. popularnu fudbalerku,dok je u filmu “Nečista krv” u ulozi Koštane nosila dugu crnu kosu.

90-ih godina, Cecu smo mogli videti sa upadljivim nakitom, kosom zalizanom u kratki rep i jakom šminkom na licu.

Udajom za Željka Ražnatovića Arkana njen stil je počeo drastično da se menja. Tada je drastično skratila kosu, a premijerno ju je predstavila pesmom “Monotonija“.

Ceca Ražnatović

Pričalo se da ju je ošišao sam Arkan, a njih dovje nisu imali nikakav problem s komentarisanjem tih navoda.

“Ja sam čuo da sam ja ošišao neku Cecu. Znao sam pokojnog Tomu Zdravkovića i Lepu Lukić od tih pevača, a Cecu nisam čuo nikada da peva, niti sam je video uživo. Ona kad je došla, oni su mi je predstavili kao devojku koju sam ja ošišao. Tako smo se upoznali,” izjavio je Arkan jednom prilikom, a onda ga je Ceca prekinula:

Svetlana Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan, Ceca i Arkan

“Nije bilo tako, bilo je: “Daj da upoznam tu devojku Cecu”, umilnim glasićem i dodao je: “Baš mi je milo da upoznam devojku koju šišam godinu dana, a ne poznajem je“. Ja sam tu pala u nesvest. Čula sam to za šišanje, to je bilo strašno. Pa su se pitali da li nosim periku,” rekla je Ceca 1996. godine u emisiji “Maksovizija”.

Ipak, dok joj kosa nije porasla Ceca je povremeno nosila crvenu periku sa kovrdžama.

Ceca Ražnatović

2006. godine je napravila veliku promenu kada je svoju dugu tamnu kosu ofarbala u plavo. 2011. godine nosila je ombre stil, dok se kasnije opet vratila u braon boju.

Ceca je povremeno nosila i šiške, duži paž, zatim dugu kosu do struka, a najpoznatija je po smeđoj ravnoj kosi koju povremeno vezuje u punđu, kao i blagim loknama.

Kako se Cecin imidž menjao tokom godina pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Ministarstvo: Planom predviđeno više opcija snabdevanja sirovom naftom

Read Next

DANSKI PRINC “POLUDEO” ZA SVOJOM SNAJOM, PA PIJAN POKUŠAO DA JE POLJUBI U USTA: Skandal koji je UNIŠTIO porodicu