BIK ŠTO OBEĆA TO I ISPUNI, VAGA JE TU KAD JE TEŠKO, LAV DAJE ŠAKOM I KAPOM: Sve vrline horoskopskih znakova!

Prema rečima astrologa, ovo su vrline horoskopskih znakova, svakog ponaosob:

Ovan

Upustiće se u nepoznato sledeći uzrečicu “Ko ne riskira, taj ne profitira”. Nagon prema pobedi mu je u krvi. Voli da se takmiči, a dobru konkurenciju će uvek toplo da pozdravi. Samopouzdanje mu omogućuje da jasno izgovara svoje stavove i bori se za svoja prava.

On ne čeka, nema strpljenja za to. Čini sve što je potrebno kako bi stigao do uspeha.

NE PROPUSTITE

Bik

On je velika maza Zodijaka, iako to retko pokazuje. Potrebni su mi dodiri i zagrljaji.

Stoji iza svojih odluka i stavova. Istrajan je, ne izdaje lako sebe, pa ni druge. Uživa u dobroj hrani, finom vinu, komforu i seksu.

Blizanci

O svemu znaju ponešto, mnogo toga ih zanima. Rado će čuti i dobar trač, ali i usvajati i korisne informacije. On ne može sam. Uvek je okružen prijateljima. Voli dobar provod, putovanja i inteligentne osobe. Što misli, to i priča. Lako pušta neznance u svoj život. Nije mu problem da priča o sebi i svojim slabim stranama.

Rak

Rak će naslutiti i ono što nije izgovoreno. Predosetiće promene koje dolaze. Prepoznaće laž. Kad vam je Rak dostupan i uvek na raspolaganju, znajte da vas voli. Radije će sebi uskratiti nego vas oštetiti.

Lav

Naklonost će vam pokazati poklonima. Rado časti prijatelje, deli s drugima ono što ima.

Pun je oduševljenja i zanosa. Lako će vas zadiviti svojim vrlinama, ali i biti zadivljen tuđim karakteristikama.

On uživa u večernjim provodima i druženju s prijateljima. Duhovitje i ako to odluči, nasmijaće vas do suza. Ima nešto u tome kako se kreće, kako zrači. Lavovi često imaju onaj neodoljivi faktor X, koji ih izdvaja iz gomile.

Devica

U njenu stanu svaka je stvar na svomu mestu. Voli tačnost, važni su joj detalji, uredna je i sve obavlja u zadatom roku. Ima poseban talenat da svaku situaciju isplanira do najsitnijih detaljai potom shvati uzrok onome što se događa.

Vrlo je vredna i odgovorna u poslu. Poslodavci je cene zbog njene predanosti radu.

Ne podnosi površnost. Ponekad joj treba za nešto više vremena, ali će zato rezultati njenog rada dobiti najbolju ocenu.

Vaga

Ceni skladne odnose s drugima. Za pruženu uslugu zahvaliće vam se znakom pažnje, i sama pomoći kad može.

Veliki je borac za pravdu. U ovom znaku ima puno advokata i pravnika. Vagina deviza je – svakom prema zasluzi.

Niko nema tako istančan ukus za lepotu kao ona. Uvek je posebno doterana, namirisana, a stan besprekorno sređen. Vaga je taktična, pazi što govori da vas ne povredi. Izbegava svađe, naginje kompromisu i traži mirna rešenja.

Škorpija

Nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Njegova energija motiviše. Teško mu je reći ‘ne’.

Sposoban je da izdrži i najveće napore. Što je rizik veći, njemu je zanimljivije. Kod njega nema zlatne sredine. Ili je ili nije.

Strelac

Ceni svoju slobodu, ali je pruža i drugima. Ne voli da zavisi od drugih.

‘Živim i puštam druge da žive’, njegova je omiljena uzrečica.

Puno ulaže u svoje znanje i obrazovanje. Pomno istražuje teme od posebnog interesa. Čita, školuje se, surfa internetom… Lako ga je voleti jer je usmeren na pozitivnu stranu života. Videtće ono dobro u svemu i okrenuće leđa negativnim ljudima.

Jarac

Ono što preuzme na sebe, to će i da obavi. Svojim delima uliiva osećaj sigurnosti i pouzdanosti.

Posao i karijera su njegova područja dokazivanja i tu uglavnom stremi najvišim pozicijama. Penje se polako, ali sigurno. Puno toga shvata ozbiljno, nema vremena za površne razgovore i nebitne stvari. Zna svoje prioritete i posvećen im je u potpunosti. Rođen je za vodeće uloge. On je glava porodice, ali i direktor, menadžer, voditelj.

Zna da organizuje i vodi posao. Kada ga nešto interesuje, potpuno se posvećuje toj priči. Cilj je da plan sprovede u delo.

Vodolija

Rado krši pravila i životni mu je cilj biti slobodan u svakom pogledu.

Njegov svet ideja nešto je najdragocenije što pojeduje. On veruje da je moguće i dokazaće da je tome tako.

Rado se povezuje s ljudima s kojima deli slične interese. Voli biti prvi među jednakima. Sve što čini, čini na svoj način i pritom ne mari što drugi misle o tome. Napredno razmišlja, pliva protiv struje. Ima vrlo jake stavove koje ne menja lako. Uveren je u svoju istinu i bori se za nju. Sledi svoje ideje i ostvaruje svoje snove.

Ribe

Ima dobro srce. Pomoći će slabima i nemoćnima. U ljudima vidi ono najbolje. Bitna joj je dobrobit onih koje vole. Odreći će se sopstvenih interesa, da bi drugome pružila podršku i pomoć. Niko budan ne sanja tako romantične snove kao pripadnik ovog znaka. Sanja o idealnoj ljubavi u kojoj je voljen i voli do kraja života.

NE PROPUSTITE

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

DOKAZ DA SVETI VASILIJE OSTROŠKI NE PRAŠTA UVREDE: Ovako je kaznio nevernika!

Read Next

Protiv prolećnih alergija: Čaj od samo 3 sastojka – napravite sami (recept)