Bežite glavom bez obzira od muškarca u ovom znaku!

Pripazite se!

Osobe rođene u jednom horoskopskom znaku više od drugih se izdvajaju svojom slatkorečivošću i znacima pažnje, međutim, kada vas konačno osvoje, tek onda će se pokazati kakav im je pravi karakter.

Reč je o Ovnovima. Oni su karakteristični po tome što sve rade na sebi svojstven način, onako kako oni misle da je ispravno i ne vole da slušaju kritike i predloge drugih. Žele da je sve isključivo pod njihovom kontrolom i da komanduju svime. To njihovim partnerima nije baš lako da prihvate, jer u toj vezi oni praktično i nemaju pravo glasa.

Čak i kada uvide da je sve krenulo u pogrešnom smeru, ovnovi neće dozvoliti partneru da preuzme inicijativu i pokuša da popravi stvar. Jednostavno, ovan od partnera očekuje da ga bespogovorno sluša. Ako se usudi i na najbezazleniju kritiku, osetiće njegov bes i prezir.

Ipak, daleko od toga da je u vezi sa Ovnovima sve samo crno. Naprotiv. Ovaj znak ima puno dobrih osobina pa važi za najodanijeg i najlojalnijeg partnera, zbog čega sa njim ne morate da se plašite da će da vas prevari. Onog koga Ovan voli, on čuva kao malo vode na dlanu, prenosi portal „Tafkatalog“.

Slični tekstovi

Jedini problem sa njim jeste to što traži da sve bude po njegovom i što ne sluša druge. No ako partner može da ga prihvati takvog kakav je i povinuje se njegovim prohtevima, biće sve u redu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Žene priznale: Mrzimo kad muškarci ovo rade u seksu!

Read Next

Ističe rok za izbor novog predsednika privremenih prištinskih institucija