BEŽIČNA MINI TASTATURA SA POZADINSKIM OSVETLJENJEM: Sada samo 1.999 dinara!

Bežična mini tastatura je vrlo funkcionalna qwerty tastatura. Namenjena je za sve smart televizore, kompjutere, lap topove, kao i za Sony Playstation, Xbox, itd. Mnogo olakšava rad sa navedenim uređajima i kompatibilna je sa svim operativnim sistemima.

bežična tastatura

Poseduje touch pad koji radi i sa klikom i sa dvoklikom (kao i svaki laptop) i postoje posebna dugmad za funkciju levog i desnog klika. Njen domet je 10 – 15 metara, ima punjivu litijum jonsku bateriju koja se puni tako što se u tastaturuprikači bilo koji punjač za smart telefon (uz telefon se dobija kabl za punjenje).

bežična tastatura

Uz tastaturuse dobija i USB receiver koji se nalazi iza poklopca baterije koji se jednostavno utakne u smart TV ili bilo koji drugi uređaj i to je sve što je potrebno da se uradi. Boja tastature je crna, a pozadinsku boju možete da menjate pritiskom na tastere FN I F2. Dimenzije su oko 150 x 100 x 16 mm.

Mini bežičnu tastaturumožete naručiti klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.999 rsd.

*Količine su ograničene!

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

KAJSIJE SU LEKOVITIJE NEGO ŠTO MOŽETE I DA ZAMISLITE: Evo šta ste sve unelu u organizam samo jednom porcijom!

Read Next

OD GRIPA DO RAKA, SVE SU BOLESTI PSIHOSOMATSKE, GOVORIO JE VLADETA JEROTIĆ:Ovo je smatrao ključnim za život bez bolesti!