BESKUĆNICA ODRADILA TRANSFORMACIJU NAKON KOJE SU MNOGI ZANEMELI OD ŠOKA: Kako je moguće da sad izgleda 20 godina mlađe

Slučajni susret dve žene brzo je postao moćna lekcija u čovečanstvu. Zanimljiva priča se razvila kada je profesionalni stilista odlučio da ženi beskućnici pruži potpunu besplatnu transformaciju. Njena transformacija izazvala je lavinu komentara na mrežama, a mnogi su se složili da je moć šminke i dobre odeće velika.

Šafag Novruz je mladi profesionalni stilista sa ekspertizom u šminkanju, stajlingu i svadbenim frizurama. Naišla je na Ritu, beskućnicu koja živi na ulici. Zatečena Ritinim zanemarenim izgledom, Šafag se osećala prinuđenom da iskoristi svoje talente i resurse da povrati ne samo Ritinu spoljašnju lepotu već i njen osećaj dostojanstva. Rita nije ni znala da će ovaj susret dovesti do izuzetne transformacije koja će zauvek promeniti njen život.

Šafag Novruz, Rita
foto: Printscreen Instagram/ shafaqnovruz

Rita je godinama trpela surovu stvarnost beskućništva, uz samo društvo sećanja na svog pokojnog sina. Živeći na ulici, preživljavala je sakupljajući flaše i kese. Uprkos snu da pronađe posao, Rita je zbog svog izgleda osetila težinu društvenog suda. Šafag, dirnut Ritinom pričom, odlučio je da preuzme izazov transformacije svog imidža kako bi joj pomogao da se ponovo integriše u društvo.

Šafag Novruz, Rita
foto: Printscreen Instagram/ shafaqnovruz

Posvećenost mlade stilistkinje Ritinoj transformaciji prevazišla je očekivanja. Preobražaj je počeo posetom zubaru, gde je Šafag lično pokrila troškove operacije zuba kako bi Riti podarila osmeh koji zaslužuje. Naknadna transformacija uključivala je manikir i pedikir.

Šafag Novruz, Rita
foto: Printscreen Instagram/ shafaqnovruz

Kasnije je usledila nega kose. Ritina kratka i oštećena kosa bila je ispravljena, obojena u plavu i proširena nastavcima za kosu, dajući joj živahan i ženstven izgled. Upotreba kozmetičkih proizvoda, tretmana lepote, depilacije voskom, veštačkih trepavica i stručnih aplikacija za šminkanje činila su čuda.

Šafag Novruz, Rita
foto: Printscreen Instagram/

Fotografije pre i posle prikazuju praktično neprepoznatljivu ženu koja zrači samopouzdanjem i lepotom. Neki bi čak mogli reći da je Rita izgledala godinama mlađe.

Odevena u raskošnu crnu haljinu, Rita je izgledala kao zvezda, prikrivajući činjenicu da je nekada bila beskućnica koja se bori da preživi na ulici.

Izvanredna transformacija nije samo zadivila korisnike interneta. To je takođe imalo dubok uticaj na Ritino samopoštovanje. Ispunjena zahvalnošću, izrazila je osećaj lepše i samopouzdanije nego ikada ranije. Sa obnovljenim samopouzdanjem, Rita je sada željna da se bori sa svetom. Ona se nada da će njen transformisani izgled otvoriti vrata mogućnostima za zapošljavanje, zahvaljujući neverovatnoj velikodušnosti njene dobrotvorke, Šafag Novruz.

Ritino putovanje od beskućništva do novopronađenog samopouzdanja dokaz je pozitivnog uticaja koji jedna osoba može imati na drugu.

Bonus video:

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Никола Јокић добио честитку са Куле Београд

Read Next

Znatno skuplja od obične: Da li je himalajska so, zapravo, prevara?