Baš OVO vreme idealno je za SEKS!

Zna se kada su žene najraspoloženije za seks, a kada muškarci nisu ni za šta

Važno je i kada se vodi ljubav. Muškarci i žene nisu u isto doba dana raspoloženi za seks, pokazale su studije. Name, bioritam im se razlikuje.

Između 8 i 10 sati ujutru

Ona: Žena je sada potpuno budna i spremna za seks. Nivo endorfina, hormona radosti, u to vreme u ženskom telu dostiže maksimum pa joj neće trebati dugo da se uzbudi.

On: Njegov um već je usmeren na posao. Nivo testosterona kod muškaraca u ovo doba dana se već spušta i pomalo vraća u normalu, pa bi se prilično teško probudio za “one” stvari.

Slični tekstovi

Od 12 do 14 časova

Ona: Ženska aktivnost u ovo doba dana dostiže vrhunac, ali ta aktivnost nema baš nikakve veze sa seksom. U ovoj fazi žena će se teško opustiti i fokusirati na vođenje ljubavi.

On: Muškarac je raspoložen za seks igrice. Međutim, njegov “nastup” u ovo doba dana uveliko zavisi od partnerke. Ako je ona kojim slučajem raspoložena za strasti, on će dati sve od sebe da je zadovolji.

Između 20 i 22 sata

Posle celog dana razmimoilaženja u raspoloženjima, oba pola se ovde konačno nalaze na istim talasnim dužinama.

Ona: Sada je najbolje vreme za odlazak u krevet i nežnosti. Žena je puna energije, naročito ako je pojela finu večeru. Spremna je da deluje na sopstvenu inicijativu. Preporuka naučnika: potpuno joj se prepustite.

On: Muškarac je u ovo doba spreman a ide korak dalje i ispuni svaku partnerkinu želju. I muški i ženski seksualni sat otkucavaju isto u ovoj fazi.

Period od ponoći do 6 ujutru

Termin u kojem su muškarci faktički neupotrebljivi za seks. Obično su već u dubokom snu i treba mnogo truda da biste ga nagovorili na akciju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Ovih 10 namirnica podižu IMUNITET kao od šale!

Read Next

3 najbolje seks poze za 2021. godinu