ATRAKTIVNA PLAVUŠA U LETNJEM HITU: Poslušajte premijerno novi singl BUM

Nakon odluke da napravi zaokret u karijeri, ohrabrena uspehom prethodne pesme „Radio“ koja je i posle više od godinu i po dana od objavljivanja vrlo slušana na radio stanicama, Jelena Jovanović objavila je novu pesmu „Bum“. Autori pesme su Nemanja Filipović i Takis a kao i prethodnu pesmu, objavljuje je Magic Records.

Vreli latino ritam koji donosi nova pesma, ispraćen je i neobičnim spotom u produkciji xVisual u kojem je Jelena pokazala i svoje plesno umeće, posebno afrobeat i dancehall koje je usavršavala poslednjih godina. „Bum“ predstavlja dalji iskorak u Jeleninoj karijeri, moderan, na našim prostorima drugačiji zvuk, koji poziva na ples i radovanje životu, što nam je svima neophodno posle perioda korone.

Jelena Jovanović

Sjajnu atmosferu koju Jelena pravi na svojim nastupima dobro poznaju posetioci poznatih beogradskih restorana i klubova. Posebno uživa u akustičnim svirkama koje je počela intenzivnije da radi u skorašnjem periodu jer joj pružaju mogućnost direktnog kontakta sa publikom i drugačiji repertoar.

[embedded content]

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

ZVALI SU GA OSTRVO PROKLETIH, TU SU ŽIVELI SAMO GUBAVCI I SIROMASI: Prelepo mesto u Grčkoj sa najmračnijom istorijom!

Read Next

U produkciji Telekoma Srbija nove sezone hit serija „Državni službenik“ i „Ubice mog oca“