ASTROLOG DUŠAN VELIČKOVIĆ OTKRIVA: Ovih 5 horoskopskih znakova će pronaći novu ljubav najkasnije do KRAJA JUNA! (VIDEO)

Otkako se retrogradni Merkur završio mnogi planovi, poslovni zadaci, ali i komunikacija se poboljšava. Sve je jasnije i lakše rešivo! Ali, šta se dešava na polju ljubavi? To će nam, upravo, reći astrolog Dušan Veličković!

– Merkur se vraća u znak Blizanaca i donosi divne plodove svojih pomeranja, ispravlja greške i informacije koje sad čujemo i dobijemo su mnogo realnije i istinitije – objasnio je Veličković za emisiju “150 minuta”.

Isitiče da Venera donosi nešto novo.

– Venera je jako dobra u znaku Bika, ona je išla preko Urana, što znači da je donela nešto novo, nešto neobično, neku dinamiku koja je šokirala. Sutra pravi kvadrat sa Saturnom iz Vodolije, što će da je vrati u prošlost, sretne neku bivšu ljubav – smatra astrolog.

Posebno je naglasio koji 5 horoskopskih znakova očekuje nova ljubav u narednih sedam dana!

1. STRELAC

Ovom znaku je ljubav smisao života. Prema rečima Veličkovića, ukoliko nisu u ljubavi, pronaći će novu do kraja meseca, za njih je ovo najpovoljniji period.

2. ŠKORPIJA

Dušan ističe da je osobama u ovom znaku super, jer je sedmo polje bolj i lepše, tu je dinamika maksimalna, jer je prisutna Venera. Njima je dantastičan period, takođe.

3. DEVICA

Astrolog smatra da je devica fokusirana na posao, uvek je opterećena pravilima i obavezama. Ali, naglašava da joj se u ovom periodu može desiti nešto lepo. Druga polovina juna joj je idealna za novu ljubav, ukoliko je do sada nisu našli.

4. RAK

Kako kaže Dušan, Rakovi su mnogo emotivni i u svemu će tražiti srodnu dušu i naći će je. Ovaj period im je dobar da duboko zarone u sebe i da potraže odgovore od njih samih kako da im život bude lepši.

5. BIK

Veličković ističe da su Bikovi sada lepršavi, za razliku od njihovog redovnog stanja kada su stabilni i tradicionalni. Deluju neuhvatljivo, ali to je dobro. Moguća je nova ljubav sa osobom iz inostranstva.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

RUSKI PSIHOLOG OTKRIVA 3 NAJVAŽNIJE OSOBINE KOD ŽENA: Razvijte ih ovako, jer ćete uz njih imati BOLJI ŽIVOT NEGO IKADA!

Read Next

Savet nemačkog autokluba: Nikako nemojte točiti gorivo u jutarnjim satima, evo i zašto