Angelina Jolie, Charlize Theron i Elizabeth Moss imaju najveće beauty transformacije ovog proleća

Foto: Profimedia

26. 05. 2021.

Angelina Jolie postala je plavuša, Charlize Theron riđokosa, a Elizabeth Moss brineta.

Da li je to zbog toga što nam je prošle godine sve bilo uskraćeno, ili jednostavno zbog energije proleća – poznata lica odlučila su da eksperimentišu sa svojim izgledom kao nikada do sada.

Pored izlazaka i provoda, filmovi su na trećem mestu našeg spiska stvari koje nam nedostaju. A još kad uzmemo u obzir da su naše glumice za potrebe novih i dugoočekivanih uloga promenile svoj look do neprepoznatljivosti, radosti nema kraja.

Inpirišite se njihovim novim frizurama i razmislite o zakazivanju termina kod frizera – možda je ova sezona zaista pravo vreme za drastičnu promenu boje kose.

1. Angelina Jolie

Na jesen nas očekuje novi Marvelov univerzum filmova među kojima su Black Widow i Eternals. Pored Scarlett Johansson i Salme Hayek, na filmskom platnu naći će se i Angelina Jolie i to kao platinasta plavuša koja je još jednom pokazala da joj stoji svaka beauty promena.

Foto: Profimedia

2. Charlize Theron

Svoj zaštitni znak – plavi paž, Charlize je zbog filma School For Good And Evil koji trenutno snima za Netflix, promenila boju u bakarno crvenu, a bob u sitne kovrdže koje neodoljivo asociraju 70-e godine.

3. Elisabeth Moss

Junakinja sad već kultne serije The Handmaid’s Tale oduševila je svoje pratioce na društvenim mrežama novim, neočekivanim, ali vrlo svežim lookom: braon kratkom kosom koja čini da izgleda mlađe. Ona trenutno snima triler seriju Shining girls, zbog čega je frizura 90-ih bila obavezna. Kako vam se dopada?

 

 

 

Angelina Jolie, Charlize Theron i Elizabeth Moss imaju najveće beauty transformacije ovog proleća

Princ Harry otvoreno progovorio o drogi, alkoholu i ugroženom mentalnom zdravlju nakon smrti princeze Diane

Da li ste videli neverovatnu fotografiju Angeline Jolie prekrivene pčelama? Evo o čemu je reč

Inicijalizacija u toku…

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

5 ZLATNIH VEŽBI KOJE OBLIKUJU SVAKO TELO: Radite ovo ujutru i nećete imati problema sa kilažom!

Read Next

JEDAN SIMPTOM U USTIMA MOŽE DA OTKRIJE BUDUĆI SRČANI UDAR: Da li primećujete ovo?