AKO ŽELITE DA IMATE TELO KAO IVANA VULETA, POSLUŠAJTE SAVET NJENOG MUŽA: Tvrdi da ćete uz smršati bez gladovanja

Ivana i Marko Vuleta važe za jedan od najskladnijih i najzgodnijih parova na načim prostorima. Gde god se pojave, budu u centru pažnje, te mnogi ne mogu da skinu pogled za njihovih izavajanih tela. Muž slavne atletičarke inače je profesor sporta i nutricionite, te radio kao fitner trener, a njegovi vežbaži prolaze kroz neverovatne transformacije. A njegovi sjajni saveti umnogome znače i našoj prelepoj sportistkinji koja postiže istorijske rezultate.

Putem društvene mreže Instagram on je nedavno podelio sjajne savete za mršavljenje, koji se ujedno mogu preslikati i na svakodnevnu ishranu i dati željene rezultate.

– Trikovi za gubitak kilaže. Jedite redovno, preskakanje obroka može voditi ka povećanom lučenju grelina (hormona gladi) i često ka prejedanju i većem unosu kalorija – napisao je i dodao:

Ivana Vuleta
foto: Printscreen Instagram / ivanaspanovic

– Jedite što više namirnica koja su bogate vlaknima. Iako možda niste ljubitelj povrća, trudite se da unosite makar salate uz obroke.

Ukoliko ni to nije opcija, probajte sa dodavanjem vlakana u obroke, poput npr. psilijum ljuspica. Sem što će obogatiti crevnu floru usporiće vam varenje hrane i dati osećaj sitosti – napisao je suprug Ivane Vulete.

Fizička aktivnost i konzumiranje dosta vode su veoma poželjni, a Marko savetuje da se obroci isplaniraju jer kada imate plan mnogo je veća šansa da ćete ga se i pridržavati.

– Možete koristiti niz drugih korisnih trikova kao što je obrok iz manjih tanjira, izbacite slatkiše iz kuće i žvaćite sporije kako bi mozak imao vremena da obradi signal kada ste zapravo siti – otkrio je Marko Vuleta.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Никола Јовић се уз сребро “окитио” и дипломом средње школе

Read Next

Doktorka jela banane svaki dan tokom cele jedne nedelje: Evo šta joj se dogodilo sa telom