AKO VEĆI DEO VREMENA PROVODITE U SEDEĆEM POLOŽAJU, OVO VAM JE NEOPHODNO: Za zdravu kičmu i bezbolan dan!

Kako biste se i izborili sa ovim tegobama, sanirali ih ili, još bolje, sprečili njihovu pojavu, osigurajte kičmi pravilan položaj i udobno sedenje koje neće vršiti pritisak na krsta.

Za razliku od stolica, jastuka sa memorijskom penom, jastuka sa raznim zrncima i magnetima – Egg Sitter predstavlja specijalnu potporu od saća sa fleksibilnim držanjem, koji omogućava ciruklaciju vazduha i zadržavanje hladnoće na dodir. Prilagođava se vašem telu, povećava udobnost i komfor prilikom dugog sedenja, eliminiše pritisak i postavlja kičmu u pravilan položaj. Doprinosi smanjenju osećaja nelagodnosti i bola u kičmenom stubu koji se javlja usled dugog sedenja.

Egg Sitter

Standardni jastuci za oslonac zahtevaju rupu koja je izrezana na jastuku da podupre kost, ali ne i Egg Sitter. On se savija i prilagođava vašoj repnoj kosti i oblikuje apsorbujući tačke pritiska.

Može da izdrži teret do 135 kg, može se postaviti na bilo koje sedište ili stolicu, lako se pere (mlakom vodom), dimenzije su 34 x 41 x 4, a materijal je silikon. U setu se dobija i navlaka za silikonski jastuk.

Egg Sitter

Naručite Egg Sitter već danas klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.799 rsd i osetite blagostanje života bez bola.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

ZBOG BJUTI TRENDA SA TIK TOKA LICE JOJ JE POTPUNO UNAKAŽENO: Umesto savršenog tena dobila opekotine i ožiljke! (FOTO)

Read Next

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MAJ: Pred vama je dobar životni period!